Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statele Unite anunta prinderea unui important lider taliban din Pakistan

Adevărul Adevărul,
Statele Unite anunta prinderea unui important lider taliban din Pakistan

Statele Unite au capturat vineri unul din principalii comandanti ai griparii teroriste Tehreek-e-Taliban TTP) din Pakistan, in tipul unei operatiuni militare, a anuntat diplomatia americana, citata de AFP. continuă pe Adevărul

Pakistan: Lider taliban, capturat de americani.

Statele Unite au capturat un lider al insurgentilor talibani pakistanezi in cadrul unei operatiuni militare, anunta Departamentul de Stat american, citat de AFP, relateaza Mediafax. Pot confirma ca trupele americane l-au capturat pe liderul terorist Latif Mehsud, in cursul unei operatiuni militare, declara un purtator de cuvant al Departamentului de Stat, Marie Harf. Latif Mehsud este unul dintre liderii organizatiei insurgente Miscarea Talibanilor Pakistanezi Tehreek-e-Taliban Pakistan - .

UPDATE. Pakistan: Lider taliban, capturat de americani.

Statele Unite au capturat un lider al insurgentilor talibani pakistanezi in cadrul unei operatiuni militare, anunta Departamentul de Stat american, citat de AFP, relateaza Mediafax. Pot confirma ca trupele americane l-au capturat pe liderul terorist Latif Mehsud, in cursul unei operatiuni militare, declara un purtator de cuvant al Departamentului de Stat, Marie Harf. Oficiali din cadrul Pentagonului au afirmat ca, in prezent, Mehsud se afla in Afganistan, unde este detinut legal. In .

John Kerry: Statele Unite nu renunta la relatia cu Egiptul

Secretarul de Stat american John Kerry a declarat, joi, ca Statele Unite nu incheie relatia cu Egiptul, cu toate ca a suspendat partial ajutorul militar destinat tarii, relateaza AFP. in niciun caz nu este.

O imagine jenanta pentru Statele Unite

Impasul bugetar din Statele Unite, l-a fortat pe presedintele Barack Obama sa anuleze o vizita in tarile din Asia de Est si de a nu participa la APEC Cooperarea Economica Asia-Pacific), unde in locul sau a fost trimis secretarul de stat John Kerry.

G20: tensiuni intre tarile emergente si Statele Unite ale Americii

Comunicatul ministrilor de finante si al directorilor bancilor centrale din G20 a fost lansat vineri, la Washington, in care au fost prezentate discutiile din cadrul reuniunii G20, unde punctul central al discutiilor s-a axat pe situatia bugetara a Statelor Unite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )