Libnet.ro
UNICEF

16:30

Gabriel Berca: Am fost ministru de Interne si acum stau intr-o camera cu oameni acuzati de tentativa de omor

Adevărul Adevărul,
Gabriel Berca: Am fost ministru de Interne si acum stau intr-o camera cu oameni acuzati de tentativa de omor

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca a fost, joi, la Curtea Suprema, pentru a le cere magistratilor sa fie eliberat din arest preventiv. Acesta a declarat ca nu ii este rusine de nimic din ce a facut in cariera lui, insa vrea sa fie cercetat in libertate, in prezent fiind inchis impreuna cu persoane acuzate de tentativa de omor. continuă pe Adevărul

Cu cine sta in CELULA Gabriel Berca, fost ministru de Interne

Fostul ministru de Interne, Gabriel Berca, le-a cerut joi magistratilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie sa fie eliberat din arest.

Declaratie socanta a unui fost ministru de Interne: Stau intr-o camera cu oameni acuzati de tentativa de omor

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca le-a cerut joi magistratilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie sa fie eliberat din arest, sustinand ca nu ii este rusine de ce a facut in cariera lui,.

iCCJ: Gabriel Berca ramane in arest

Gabriel Berca, fost consilier prezidential si fost ministru al Internelor, ramane in arest, dupa ce iCCJ i-a respins contestatia in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit 185. 000 de euro de la un om de afaceri, pentru a interveni la membri ai Guvernului sa atribuie bani unei primarii.

Fostul consilier prezidential Gabriel Berca ramane in arest: Decizia este definitiva

Gabriel Berca, fost consilier prezidential si fost ministru al Internelor, ramane in arest, dupa ce iCCJ i-a respins contestatia in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit 185. 000 de euro de la un om de.

Fostul consilier prezidential Gabriel Berca ramane in arest

24 - Gabriel Berca, fost consilier prezidential si fost ministru al Internelor, ramane in arest, dupa ce ICCJ i-a respins contestatia in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit 185. 000 de euro de.

Un fost ministru asteapta astazi verdictul instantei

Astazi iCCJ judeca contestatia fostului senator Gabriel Berca impotriva masurii arestarii preventive dispuse de Curtea de Apel Bacau la sfarsitul lunii trecute. Gabriel Berca, fost consilier prezidential si.

Decizie iCCJ: Fostul ministru de Interne Gabriel Berca ramane in arest

Fostul consilier prezidential si fost ministru al Internelor, Gabriel Berca, ramane in arest, dupa ce ICCJ i-a respins contestatia in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit 185. 000 de euro de la un om de afaceri.

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca vrea sa scape de arest. Avocat: Am cerut masura arestului la domiciliu sau a controlului judiciar

Gabriel Berca vrea sa scape de arest. Fostul ministru de Interne a contesta decizia magistratilor Curtii de Apel Bacau de a-l cercerta in stare de arest preventiv in dosarul in care este acuzat de trafic de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )