Libnet.ro
UNICEF

18:30

Gabriel Cotabita, din nou in fata medicilor. Ce s-a intamplat cu cantaretul

Antena3 Antena3,
Gabriel Cotabita, din nou in fata medicilor. Ce s-a intamplat cu cantaretul

Gabriel Cotabita are grija mai mult ca oricand de sanatatea sa, dupa ce a fost la un pas sa-si piarda viata, astfel ca artistul nu iese din cuvantul medicilor, scrie Libertatea. De cand a vazut moartea. continuă pe Antena3

Gabriel Cotabita, din nou la spital. Care este motivul

Artistul Gabriel Cotabita a fost, recent, la spital, unde a primit o bratara pentru monitorizarea ritmului cardiac.

Caru' cu Vedete: Ramona Gabor dezvaluie in ce vila de lux traieste Moni! Arata ca in filme; Gabriel Cotabita a ajuns din nou pe mana medicilor; Adrian Mutu se insoara! Si-a cerut iubita de sotie

Alian Puscas - Primele declaratii dupa ce a devenit mamica. In acest weekend, Alina Puscas a devenit pentru prima data mamica. Video Music Awards 2015: castigatorii si momentele importante ale serii. Seara trecuta a avut loc decernarea.

Gabriel Cotabita e alt om dupa stopul cardio-respirator. Detalii nestiute despre recuperarea artistului

Gabriel Cotabita se recupereaza greu dupa stopul cardio-respirator suferit in luna mai, dezvaluie prietenul Wilmark pentru ziarul Ring. Artistul are inca probleme de fluenta, dar si-a reluat viata normala.

Fratii Camataru au fost retinuti din nou, dupa ce au facut scandal la Curtea de Apel Bucuresti

Sile si Nutu Camataru au fost retinuti din nou. Cei mai temuti interlopi ai Romaniei au pornit joi un scandal chiar in fata magistratilor. Batausii din clanul Camataru au vrut sa ii.

Kelly Brook, din nou logodita?

Dragoste i-a zambit iarasi lui Kelly Brook si se pare ca a facut-o bine de tot. Si asta pentru ca despre frumoasa britanica se zvoneste ca s-a logodit din nou.

Robin Wright si Ben Foster si-au spus din nou adio

Nu a fost sa fie nici de aceasta data. Robin Wright si Ben Foster au pus din nou capat logodnei lor, in urma cu cateva luni, in mare secret.

Fratii Camataru au ajuns din nou dupa gratii

Sile si Nutu Camataru au ajuns din nou dupa gratii. Magistratii tribunalului Bucuresti au decis ca fratii Balint, impreuna cu doi apropiati, pot fi arestati preventiv in dosarul in care sint acuzati de.

Cazul camionului mortii din Ungaria. Raportul medicilor legisti este infiorator

Medicii legisti au autopsiat 16 dintre cele 71 de cadavre ale unor refugiati descoperite joi, intr-un camion frigorific, pe o autostrada din Austria, si au ajuns la concluzia ca acestia s-au sufocat, avand in.

Erste schimba din nou presedintele la BCR: Sergiu Manea preia conducerea celei mai mari banci din Romania

Banca Comerciala Romana BCR) va avea un nou presedinte executiv. Sergiu Manea va prelua conducerea celei mai mari banci din Romania de la Tomas Spurny, incepand cu 1 octombrie. Potrivit Ziarul.

Blaga: 10 din cei 11 primari liberali din resedintele de judet vor candida din nou

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sambata, la Gura Humorului, ca, din cei 11 primari liberali in functie din capitalele de judet, 10 vor candida din nou. Blaga a precizat ca primariul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, este unul dintre acestia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )