Libnet.ro
UNICEF

20:00

Gabriel Cotabita, din nou la spital. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Gabriel Cotabita, din nou la spital. Care este motivul

Artistul Gabriel Cotabita a fost, recent, la spital, unde a primit o bratara pentru monitorizarea ritmului cardiac. continuă pe România Liberă

Gabriel Cotabita, din nou in fata medicilor. Ce s-a intamplat cu cantaretul

Gabriel Cotabita are grija mai mult ca oricand de sanatatea sa, dupa ce a fost la un pas sa-si piarda viata, astfel ca artistul nu iese din cuvantul medicilor, scrie Libertatea. De cand a vazut moartea.

VIDEO: Google si-a schimbat logo-ul. Care este motivul

Google are un nou logo, potrivit unui anuntat postat de companie pe blogul sau. Astfel, pentru noul logo s-a folosit un font de tip sans-serif.

Tren cu sute de imigranti, BLOCAT la frontiera cu Austria. Care este motivul

Un tren ungar, in care se aflau 300 sau 400 de imigranti si care urma sa ajunga in Munchen, a fost blocat luni la frontiera cu Austria, la scurt timp dupa plecarea din Budapesta, a anuntat politia austriaca.

Alina Gorghiu vrea sa puna presiune pe parlamentari. Care este motivul

Copresedintele PNL Alina Gorghiu le-a spus, marti, deputatilor liberali ca la inceputul lunii noiembrie vrea sa fie publicata in Monitorul Oficial legea votului prin corespondenta, solicitandu-le sa puna.

Doi jurnalisti, ARESTATI in Turcia. Care este motivul

Doi reporteri britanici si un translator au fost arestati, luni, in Turcia, si au fost acuzati ca au ajutat o grupare armata ilegala.

NASA izoleaza sase persoane timp de un an. Care este motivul

Sase voluntari vor sta izolati de NASA timp de un an in cadrul celei mai lungi experiente de acest fel desfasurate in Statele Unite, pentru a strange informatii pretioase in vederea trimiterii de astronauti pe Marte.

Gabriel Cotabita e alt om dupa stopul cardio-respirator. Detalii nestiute despre recuperarea artistului

Gabriel Cotabita se recupereaza greu dupa stopul cardio-respirator suferit in luna mai, dezvaluie prietenul Wilmark pentru ziarul Ring. Artistul are inca probleme de fluenta, dar si-a reluat viata normala.

Fratii Camataru au ajuns din nou dupa gratii

Sile si Nutu Camataru au ajuns din nou dupa gratii. Magistratii tribunalului Bucuresti au decis ca fratii Balint, impreuna cu doi apropiati, pot fi arestati preventiv in dosarul in care sint acuzati de.

Kelly Brook, din nou logodita?

Dragoste i-a zambit iarasi lui Kelly Brook si se pare ca a facut-o bine de tot. Si asta pentru ca despre frumoasa britanica se zvoneste ca s-a logodit din nou.

Robin Wright si Ben Foster si-au spus din nou adio

Nu a fost sa fie nici de aceasta data. Robin Wright si Ben Foster au pus din nou capat logodnei lor, in urma cu cateva luni, in mare secret.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )