Libnet.ro
UNICEF

15:15

VIDEO: Google si-a schimbat logo-ul. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
VIDEO: Google si-a schimbat logo-ul. Care este motivul

Google are un nou logo, potrivit unui anuntat postat de companie pe blogul sau. Astfel, pentru noul logo s-a folosit un font de tip sans-serif. continuă pe România Liberă

Google are un nou logo si e absolut extraordinar

Ultima data cand am scris despre logo-ul Google, vorbeam despre niste schimbari majore, care nici macar nu puteau fi observate cu ochiul liber, decat printr-o comparatie side-by-side cu versiunea veche. Ei bine, noul logo Google sare in evidenta imediat, fiind cu totul nou. Google a trecut prin niste schimbari importante in ultima vreme. in primul [] Google are un nou logo si e absolut extraordinar Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Comitetul de organizare a JO din 2020 a decis sa nu mai foloseasca logo-ul creat de graficianul nipon Kenjiro Sano

Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice de vara din anul 2020 de la Tokyo a decis sa nu mai foloseasca logo-ul creat de graficianul nipon Kenjiro Sano, scrie AFP. Purtator de cuvant al Comitetului a precizat.

VIDEO Google are un nou logo. Schimbare radicala de imagine

Google are un nou logo. Compania a anuntat pe blog ca, la o luna dupa o restructurare majora a business-ului, va avea si o noua imagine. Fontul utilizat la noul logo este de tip sans-serif, dupa cum se vede din imaginea alaturata, urmand o tendinta in designul web.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )