Libnet.ro
UNICEF

19:30

Gabriel Cotabita nu va mai putea canta dupa ce esti revine din coma?

ADPM ADPM,
Gabriel Cotabita nu va mai putea canta dupa ce esti revine din coma?

Gabriel Cotabita nu va mai putea canta dupa ce esti revine din coma. Acestea sunt predictiile specialistilor care aauga si faptul ca solistul va trebui sa invete sa vorbeasca din nou dupa ce se va pune pe picioare. Iata care sunt cauzele. continuă pe ADPM

Fiicele lui Gabriel Cotabita: Starea tatei este buna. Nu s-a pus in niciun moment problema de deconectare de la aparate

Fiicele lui Gabriel Cotabita, care este in coma de mai bine de doua saptamani dupa ce a suferit un stop cardio-respirator, au facut cateva precizari cu privire la starea de sanatate a artistului, precizand ca nu s-a pus in niciun moment problema ca acesta sa fie deconectat de la aparate.

Familia lui Gabriel Cotabita, anunt important! Va fi sau nu deconectat de la aparate

Gabriel Cotabita nu va fi deconectat de la aparate. Este anuntul facut chiar de fiica acestuia dupa ce in presa au aparut zvonuri ca medicii nu mai pot face nimic pentru a-i salva viata. ,, Nu s-a pus niciun.

Ministrul Sanatatii: Gabriel Cotabita este ingrijit de cei mai buni medici. Orice om care merge la fitness sa faca o evaluare medicala inainte, mai ales daca are unele afectiuni sau o anumita varsta

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a facut, miercuri, precizari despre starea de sanatate a cantaretului Gabriel Cotabita. Acesta a dat asigurari ca artistul este ingrijit de cei mai buni medici.

De ce a fost operat Gabriel Cotabita la gat

Gabriel Cotabita a fost operat luni la gat. Medicii i-au facut o incizie in trahee prin care i-au introdus o canula. Prin aceasta va respira artificial de acum inainte. Iata de ce s-a ales aceasta varianta si ce avantaje aduce.

Fiicele lui Gabriel Cotabita infirma ca artistul va fi deconectat de la aparate la sfarsitul acestei saptamani

Nu s-a pus in niciun moment problema deconectarii lui Gabriel Cotabita de la aparate, sustin fiicele sale, informeaza B1 TV. Ele subliniaza ca este ilegal sa faca acest lucru si ca starea cantaretului este.

Gabriel Cotabita, in razboi cu Politia Locala a Sectorului 1 pentru o parcare neregulamentara: Nu se poate vorbi de iertare, legea e lege pentru toti

In aprilie 2014, Gabriel Cotabita a inceput un razboi cu Politia Locala a Sectorului 1 pentru anularea unei amenzi in valoare de 765 de lei pentru o parcare neregulamentara. Sanctiunea din 11 decembrie 2013.

Gabriel Cotabita a trecut cu bine de interventia de traheotomie, dar medicii spun ca starea sa nu a evoluat in niciun fel

Gabriel Cotabita a trecut cu bine de interventia de traheotomie, insa surse medicale spun ca starea sa nu a evoluat in niciun fel, informeaza B1 TV. Artistul se afla in coma si la doua saptamani de la.

Caru' cu Vedete: Medicii au hotarat: Gabriel Cotabita va fi deconectat de la aparate; Christina Aguilera a scos o noua piesa! Trebuie sa o asculti! Carmen Bruma, perfecta in costum de baie. Nici nu zici ca a nascut in urma cu un an

David Letterman s-a retras, dupa o cariera de 33 de ani. Dupa mai bine de sase mii de show-uri live, si o cariera de 33 de ani, celebrul prezentator al emisiunii Late Show. Cei mai stylish copii de vedete. Harper Beckham, Blue Ivy, North West sunt printre cei mai stylish copii de vedete ai momentului.

Aela Cotabita lamureste problema deconectarii de la aparate a lui Gabriel Cotabita

Familia artistului Gabriel Cotabita precizeaza ca nu s-a pus problema deconectarii de la aparate a cantaretului, iar starea lui este buna, conform unei postari a fiicei lui, Aela Cotabita, pe reteaua de socializare Facebook.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )