Libnet.ro
UNICEF

21:00

Gabriel Cotabita a trecut cu bine de interventia de traheotomie, dar medicii spun ca starea sa nu a evoluat in niciun fel

B1 B1,
Gabriel Cotabita a trecut cu bine de interventia de traheotomie, dar medicii spun ca starea sa nu a evoluat in niciun fel

Gabriel Cotabita a trecut cu bine de interventia de traheotomie, insa surse medicale spun ca starea sa nu a evoluat in niciun fel, informeaza B1 TV. Artistul se afla in coma si la doua saptamani de la. continuă pe B1

Gabriel Cotabita a fost operat. in ce scop i-a fost facuta interventia

Interpretul Gabriel Cotabita a suferit o interventie chirurgicala, marti, la Spitalul Floreasca din Capitala. Interventia, numita traheotomie, se face pentru restabilirea unei ventilatii adecvate.

Gabriel Cotabita a fost operat

Interpretul Gabriel Cotabita a suferit o interventie chirurgicala, marti, la Spitalul Floreasca din Capitala. Interventia, numita traheotomie, se face pentru restabilirea unei ventilatii adecvate.

Ce sanse de viata ii dau medicii din Spitalul Floreasca lui Gabriel Cotabita

Interpretul Gabriel Cotabita are sanse minime sa se recupereze si risca sa moara din cauza unui stop cardiac, potrivit unor surse medicale din Spitalul Floreasca.

De ce a fost operat Gabriel Cotabita la gat

Gabriel Cotabita a fost operat luni la gat. Medicii i-au facut o incizie in trahee prin care i-au introdus o canula. Prin aceasta va respira artificial de acum inainte. Iata de ce s-a ales aceasta varianta si ce avantaje aduce.

Gabriel Cotabita, operat din nou pentru a putea fi ventilat mecanic (VIDEO)

Gabriel Cotabita va fi operat din nou, marti, la Spitalul Floreasca, informeaza B1 TV. Pentru ca starea artistului este in continuare grava, medicii au hotarat sa-i faca o operatie de traheostomie, pentru ca s.

Ministrul Sanatatii: Gabriel Cotabita este ingrijit de cei mai buni medici. Orice om care merge la fitness sa faca o evaluare medicala inainte, mai ales daca are unele afectiuni sau o anumita varsta

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a facut, miercuri, precizari despre starea de sanatate a cantaretului Gabriel Cotabita. Acesta a dat asigurari ca artistul este ingrijit de cei mai buni medici.

Gabriel Cotabita, in razboi cu Politia Locala a Sectorului 1 pentru o parcare neregulamentara: Nu se poate vorbi de iertare, legea e lege pentru toti

In aprilie 2014, Gabriel Cotabita a inceput un razboi cu Politia Locala a Sectorului 1 pentru anularea unei amenzi in valoare de 765 de lei pentru o parcare neregulamentara. Sanctiunea din 11 decembrie 2013.

Cele mai recente informatii despre starea lui Gabriel Cotabita. Artistul, supus unei interventii care ii va proteja coardele vocale

Gabriel Cotabita a fost supus traheostomiei, interventie care ii va proteja si coardele vocale. Artistul este in continuare ventilat mecanic, in stare grava, dar stabila, au declarat surse medicale ale.

Gabriel Cotabita a fost supus traheostomiei, interventie care ii va proteja si coardele vocale

Gabriel Cotabita a fost supus traheostomiei, interventie care ii va proteja si coardele vocale, cantaretul este in continuare ventilat mecanic, in stare grava, dar stabila, au declarat surse medicale, citate de agentia Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )