Libnet.ro
UNICEF

13:00

Gabriel Dumitrascu: Subscrierea pe transa mica la Romgaz este speculativa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gabriel Dumitrascu: Subscrierea pe transa mica la Romgaz este speculativa

Bancile au acordat facilitati de imprumut pentru subscrieri la Romgaz * Vom lua masuri ca acest fenomen sa nu se mai repete, a spus seful directiei de privatizare din Departamentul de Energie * 5% din oferta se muta automat pe transa mica Micii investitori au pus la bataie 941,59 milioane euro in oferta Romgaz, potrivit datelor transmise de brokeri pana ieri la ora 18, cerea lor acoperind de peste doua ori intregul pachet vandut de stat si de peste 15 ori segmentul care le era alocat. Ordinele s-au inmultit fulminat, ieri, in ultima zi a ofertei, cand programul s-a incheiat la ora 13, dupa ce miercuri suprasubscrierea transei mici fusese de 5,4 ori. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriel Dumitrascu: Subscrierea pe transa mica la Romgaz este speculativa

Bancile au acordat facilitati de imprumut pentru subscrieri la Romgaz * Vom lua masuri ca acest fenomen sa nu se mai repete, a spus seful directiei de privatizare din Departamentul de Energie * 5% din oferta se muta automat pe transa mica * Update 10:15 Pretul in cadrul ofertei Romgaz a fost stabilit la 30 lei pe actiune Pretul in cadrul Ofertei Publice Initiale de actiuni Romgaz a fost stabilit la 30 lei pe actiune si 9,25 dolari pentru un Certificat Global de Depozit, conform unui anunt remis redactiei.

Gabriel Dumitrascu: The subscriptions on the small tier in Romgaz are speculative

Small investors have set aside 941. 59 million Euros for the Romgaz IPO, according to data sent in by the brokers by 18:00 yesterday.

Oferta Romgaz este vanduta. Micii investitori au trimis ordine cat pentru intreg IPO-ul

Chiar daca subscrierile se inchid la sfarsitul zilei de joi, oferta publica initiala IPO) prin care statul roman listeaza pe bursa 15% din actiunile Romgaz SNG) poate sa fie deja inchisa cu succes, ordinele de cumparare trimise de micii investitori.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )