Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriel Oprea a demisionat de la sefia UNPR, Neculai Ontanu este presedinte interimar

Hotnews Hotnews,
 Gabriel Oprea a demisionat de la sefia UNPR, Neculai Ontanu este presedinte interimar

Gabriel Oprea a demisionat de la sefia UNPR, iar partidul este condus, interimar, de Neculai Ontanu, primarul sectorului 2, potrivit unui comunicat al partidului. Nu este o decizie usoara, dar este unul din lucrurile pe care le mai pot face pentru a da partidului si intregii echipe o sansa in plus in acest an electoral, afirma Oprea intr-o scrisoare adresata membrilor UNPR. Vezi in text scrisoarea . continuă pe Hotnews

Gabriel Oprea a demisionat de la sefia UNPR. Neculai Ontanu, numit presedinte interimar

Gabriel Oprea a anuntat, joi, intr-o scrisoare adresata membrilor partidului, ca demisioneaza de la sefia UNPR.

Gabriel Oprea a demisionat din conducerea UNPR: Raman un simplu membru de partid. Dragnea: Nu am stiut. Ontanu, presedinte interimar

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a demisionat din functia de presedinte al UNPR. Primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, va prelua conducerea interimara a partidului.

Oprea renunta la sefia UNPR

Presedintele Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, Gabriel Oprea, a demisionat joi din functie. in acesti aproape sase ani de activitate politica, UNPR a fost adesea pus la incercare si de fiecare data am depasit impreuna obstacolele ce ne-au iesit in cale. Cu totii am ales drumul corect pentru partid si cu totii am dat dovada de tarie de caracter atunci cand a fost nevoie. Astazi, UNPR este in fata unui moment pe cat de dificil, pe atat de important pentru viitorul sau. Prin urmare, in calitate de fondator, de presedinte si mai ales in calitate de membru al acestei echipe am ales sa fac tot ceea ce tine de mine pentru ca partidul sa treaca si peste acest obstacol, precizeaza Oprea in scrisoarea transmisa membrilor UNPR, adaugand ca interimatul functiei va fi asigurat de Neculai Ontanu.

Oprea demisioneaza de la sefia UNPR

Gabriel Oprea a demisionat din functia de presedinte al UNPR, interimatul la sefia formatiunii urmand sa fie asigurat de catre Neculai Ontanu pana cand partidul isi va alege un nou presedinte.

Gabriel Oprea, despre Valeriu Steriu, deputat de Calarasi, favorit la sefia UNPR: un lider cu potential deosebit

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a demisionat din functia de presedinte al UNPR, iar primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, va prelua conducerea interimara a partidului. Gabriel Oprea a spus insa ca-l prefera la sefia partidului pe Valeriu Steriu, un lider cu potential deosebit, deputat de Calarasi.

Liviu Dragnea spune ca nu a stiut de demisia lui Gabriel Oprea. Ce se intampla cu protocolul dintre PSD si UNPR

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, ca nu a stiut despre decizia lui Gabriel Oprea de a demisiona de la conducerea UNPR, adaugand ca va avea discutii cu Neculai Ontanu, care preia interimar sefia.

Dragnea, dupa retragerea lui Oprea: protocolul PSD-UNPR ramane in vigoare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, ca nu a stiut despre decizia lui Gabriel Oprea de a demisiona de la conducerea UNPR, adaugand ca va avea discutii cu Neculai Ontanu, care preia interimar sefia Uniunii, transmite Agerpres.

Gabriel Oprea si-a dat demisia de la sefia UNPR

Gabriel Oprea a anuntat, joi, intr-o scrisoare adresata presei, ca a demisionat de la sefia UNPR.

Gabriel Oprea si-a dat demisia de la sefia UNPR

Gabriel Oprea a anuntat, joi, intr-o scrisoare adresata presei, ca a demisionat de la sefia UNPR.

Dezvaluirile lui Radu Tudor despre politistul mort si Gabriel Oprea

Analistul militar Radu Tudor a dezvaluit la Antena 3, joi, cand Gabriel Oprea a demisionat din fruntea UNPR ca, dupa moartea politistului Bogdan Gigina, a primit un telefon si i s-a spus ca fostul vicepremier va.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )