Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriel Oprea, despre Valeriu Steriu, deputat de Calarasi, favorit la sefia UNPR: un lider cu potential deosebit

Adevărul Adevărul,
Gabriel Oprea, despre Valeriu Steriu, deputat de Calarasi, favorit la sefia UNPR: un lider cu potential deosebit

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a demisionat din functia de presedinte al UNPR, iar primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, va prelua conducerea interimara a partidului. Gabriel Oprea a spus insa ca-l prefera la sefia partidului pe Valeriu Steriu, un lider cu potential deosebit, deputat de Calarasi. continuă pe Adevărul

Fostul ministru Gabriel Oprea, despre limuzina primita de la subalterni: in 2015 au fost identificate amenintari la adresa conducerii MAI

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a fost miercuri la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care este cercetat alaturi de Gheorghe Nicolae, fostul sef al Departamentului de Informatii si Protectie Interna DIPI).

Dezvaluirile lui Radu Tudor despre politistul mort si Gabriel Oprea

Analistul militar Radu Tudor a dezvaluit la Antena 3, joi, cand Gabriel Oprea a demisionat din fruntea UNPR ca, dupa moartea politistului Bogdan Gigina, a primit un telefon si i s-a spus ca fostul vicepremier va.

Liviu Dragnea spune ca nu a stiut de demisia lui Gabriel Oprea. Ce se intampla cu protocolul dintre PSD si UNPR

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, ca nu a stiut despre decizia lui Gabriel Oprea de a demisiona de la conducerea UNPR, adaugand ca va avea discutii cu Neculai Ontanu, care preia interimar sefia.

Gabriel Oprea a demisionat de la sefia UNPR, Neculai Ontanu este presedinte interimar

Gabriel Oprea a demisionat de la sefia UNPR, iar partidul este condus, interimar, de Neculai Ontanu, primarul sectorului 2, potrivit unui comunicat al partidului. Nu este o decizie usoara, dar este unul din lucrurile pe care le mai pot face pentru a da partidului si intregii echipe o sansa in plus in acest an electoral, afirma Oprea intr-o scrisoare adresata membrilor UNPR. Vezi in text scrisoarea .

UPDATE Gabriel Oprea urmarit penal de DNA. Fostul ministru a spus ca masina de lux a fost cumparata pentru noua unitate de paza a conducerii MAI si ca nu a cerut-o el

Gabriel Oprea a venit miercuri dimineata la DNA, fiind citat dupa ce Senatul a aprobat cererea pentru inceperea urmaririi penale in dosarul in care sunt cercetati si fosti sefi ai DIPI. UPDATE Fostul vicepremier a iesit putin dupa ora 10. 00 si a spus ca in 2015 s-au identificat amenintari la conducerea MAI si ca in acest context DIPI a infiintat o noua unitate de paza a conducerii, infiintata de la zero, inclusiv prin achizitionarea masinii din dosarul DNA. La scurt timp dupa ce Oprea a plecat de la sediul DNA,institutia a anuntat ca fostul ministru de interne este urmarit penal. pentru abuz in serviciu.

DNA: Gabriel Oprea, urmarit penal pentru abuz in serviciu

ACTUALIZARE 11:10 Procurorii Sectiei de combatere a coruptiei din cadrul DNA au dispus, miercuri, efectuarea urmaririi penale fata de fostul vicepremier Gabriel Oprea, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, in dosarul in care sunt cercetati si fosti sefi ai Directiei de Informatii si Protectie Interna DIPI). *ACTUALIZARE 10:28 Oprea, la iesirea de la DNA: Nu am facut decat sa ma supun regulilor de protectie; sunt nevinovat .

PNL vrea sa salveze academia de impostura a lui Gabriel Oprea

Patru parlamentari PNL au initiat un proiect de lege prin care vor sa aduca sub control parlamentar Academia de Stiinte ale Securitatii Nationale ASSN), o fabrica de diplome creata de Gabriel Oprea special pentru politicieni. Potrivit legii, academicienii lui Oprea vor tine cursuri de perfectionare pentru parlamentari, cursuri platite de la bugetul de stat.

Cum vrea PNL sa salveze academia de impostura a lui Gabriel Oprea

Patru parlamentari PNL au initiat un proiect de lege prin care vor sa aduca sub control parlamentar Academia de Stiinte ale Securitatii Nationale ASSN), o fabrica de diplome creata de Gabriel Oprea special pentru politicieni. Potrivit legii, academicienii lui Oprea vor tine cursuri de perfectionare pentru parlamentari, cursuri platite de la bugetul de stat.

Gabriel Oprea a demisionat din conducerea UNPR: Raman un simplu membru de partid. Dragnea: Nu am stiut. Ontanu, presedinte interimar

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a demisionat din functia de presedinte al UNPR. Primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, va prelua conducerea interimara a partidului.

Gabriel Oprea si-a dat demisia de la sefia UNPR

Gabriel Oprea a anuntat, joi, intr-o scrisoare adresata presei, ca a demisionat de la sefia UNPR.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )