Libnet.ro
UNICEF

15:00

Gabriel Oprea: E greu cand stii ca esti nevinovat. M-am simtit hartuit si am acceptat sprijinul colegilor. Ma gandesc si sa-mi dau demisia

B1 B1,
Gabriel Oprea: E greu cand stii ca esti nevinovat. M-am simtit hartuit si am acceptat sprijinul colegilor. Ma gandesc si sa-mi dau demisia

Gabriel Oprea, acuzat de opinia publica, dar salvat de colegii din Parlament, a marturisit si de ce a acceptat ajutorul senatorilor, conform Dcnews. Interviul e sfasietor, s-a intamplat o. continuă pe B1

Gabriel Oprea s-a prezentat la ICCJ, unde este judecat pentru abuz in serviciu. Fostul ministru se declara chiar nevinovat

Fostul vicepremier Gabriel Oprea s-a prezentat marti la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde are termen in dosarul in care este judecat pentru abuz in serviciu in legatura cu cheltuirea unor sume din bugetul DIPI.

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a venit la Curtea Suprema pentru procesul Limuzina: Sunt nevinovat

Fostul vicepremier Gabriel Oprea s-a prezentat marti la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde are termen in dosarul in care este judecat pentru abuz in serviciu in legatura cu cheltuirea unor sume din bugetul DIPI. Cazul este denumit de presa dosarul Limuzina.

Gabriel Oprea, noi declaratii despre cazul Gigina: Nu pot fi acuzat de omor din culpa pentru ca eram a treia masina, e impotriva codului rutier

Fostul ministru Gabriel Oprea a fost pus fata in fata cu declaratiile matusii lui Bogdan Gigigina, intr-o emisiune la Antena 3. Aceasta a declarat despre Oprea ca daca se stia nevinovat.

Gabriel Oprea: Prin votul din Senat s-a decis sa mai treaca 3 luni pana cand dosarul va ajunge in fata judecatorilor. Atat!

Senatorul Gabriel Oprea a raspuns, miercuri, pe Facebook, criticilor venite in urma votului din Senat, prin care s-a respins inceperea urmaririi penale in cazul sau, el aratand ca ceea ce s-a decis in plenul Senatului a fost sa mai treaca inca 3.

Marian Godina, dupa ce Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala: Am voie sa spun ce simt? imi e sila! Sunt momente cand imi pare rau ca sunt politist, iar seara asta e unul dintre ele

Politistul Marian Godina a avut o reactie, pe Facebook, dupa ce fostul ministru de Interne Gabriel oprea a scapat de urmarirea penala in dosarul lui Bogdan Gigina, in urma votului dat de senatori.

Gabriel Oprea: Votul din Senat nu ma salveaza. Acest dosar nu vizeaza infaptuirea Justitiei, ci mai degraba a unor jocuri de alta natura

Senatorul Gabriel Oprea sustine, intr-o postare pe Facebook, ca votul dat luni in Senat, care blocheaza anchetarea mortii politistului Bogdan Gigina, nu-l face imun in fata Justitiei, desi chiar asta se intampla. Fostul lider UNPR spune ca procurorii il vor putea trimite in fata instantei peste trei luni, cand nu va mai avea imunitate. insa Oprea uita sa spuna ca procurorii au nevoie de probe noi. Senatorul conchide ca dosarul are iz politic.

Gabriel Oprea, pentru a treia oara la mana colegilor senatori. DNA il acuza de ucidere din culpa in cazul mortii lui Bogdan Gigina

Conduuerea Senatului urmeaza sa stabileasca, astazi, cand va avea loc votul privind cererea DNA de incepere a urmaririi penale pe numele fostului ministru Gabriel Oprea.

Adevarul: Traian Basescu s-a intalnit cu Gabriel Oprea miercuri, la Oprea acasa

Presedintele PMP Traian Basescu s-a intalnit ieri dupa-amiaza cu fostul ministru de Interne Gabriel Oprea, la Oprea acasa, relateaza Adevarul citand surse politice. Contactat de Adevarul, Basescu n-a negat informatia, insa a declarat: Sursele dumneavostra va spun niste barfe.

Sotia lui Gabriel Oprea a fost transportata de urgenta la spital: Sandra Oprea ar fi suferit un atac de panica

Sotia lui Gabriel Oprea a fost transportata, miercuri seara de urgenta la spital. Sandra Oprea a fost preluata, de acasa, de un echipaj de ambulanta, informeaza B1 TV. Sotia fostului ministru de Interne a.

VIDEO FOTOGALERIE Protest la Parlament impotriva lui Gabriel Oprea si a senatorilor care l-au protejat de DNA. Aproximativ 4.000 de manifestanti au blocat Calea 13 Septembrie/ La Cluj s-a scandat DNA nu te Oprea!

Un protest organizat pe Facebook a avut loc, joi seara, in fata Parlamentului, la acesta participand aproximativ 4. 000 de oameni. Protestul a fost indreptat impotriva lui Gabriel Oprea si a Senatului, care a votat luni pentru mentinerea imunitatii acestuia in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina. Manifestatii de protest fata de votul senatorilor in cazul Oprea au avut loc joi seara si la Cluj, Iasi si Constanta. HotNews. ro a transmis LIVETEXT desfasurarea protestului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )