Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO FOTOGALERIE Protest la Parlament impotriva lui Gabriel Oprea si a senatorilor care l-au protejat de DNA. Aproximativ 4.000 de manifestanti au blocat Calea 13 Septembrie/ La Cluj s-a scandat DNA nu te Oprea!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO FOTOGALERIE Protest la Parlament impotriva lui Gabriel Oprea si a senatorilor care l-au protejat de DNA. Aproximativ 4.000 de manifestanti au blocat Calea 13 Septembrie/ La Cluj s-a scandat DNA nu te Oprea!

Un protest organizat pe Facebook a avut loc, joi seara, in fata Parlamentului, la acesta participand aproximativ 4. 000 de oameni. Protestul a fost indreptat impotriva lui Gabriel Oprea si a Senatului, care a votat luni pentru mentinerea imunitatii acestuia in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina. Manifestatii de protest fata de votul senatorilor in cazul Oprea au avut loc joi seara si la Cluj, Iasi si Constanta. HotNews. ro a transmis LIVETEXT desfasurarea protestului. continuă pe Hotnews

Protestul impotriva lui Gabriel Oprea, subiect principal la televiziunile de stiri, cu exceptia B1 si RTV

Protestul impotriva lui Gabriel Oprea care are loc joi seara la Palatul Parlamentului din Bucuresti, si la care participa circa 4. 000 de oameni, era subiectul principal al televiziunilor de stiri, cu exceptia Romania TV si B1 TV.

UPDATE PNL cere reluarea votului in Senat pentru cererea de urmarire penala a lui Gabriel Oprea/ Si Dragnea si Tariceanu sunt de acord

Partidul National Liberal a anuntat ca luni va solicita reluarea votului in Senat in cazul inceperii urmaririi penale impotriva lui Gabriel Oprea si ii cere presedintelui PSD Liviu Dragnea sa accepte aceasta propunere. UPDATE 2 Si Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Senatului si liderul ALDE, s-a declarat favorabil propunerii, daca PNL gaseste temei regulamentar. UPDATE Liviu Dragnea s-a declarat de acord cu propunerea. El a afirmat ca PSD nu va avea niciun fel de ezitare daca se va ajunge in aceasta situatie si nu va bloca reluarea votului. Orice procedura care ar duce la reluarea votului nu va fi blocata de PSD, ba dimpotriva. Daca se va ajunge din nou la vot eu sunt absolut sigur ca voi fi acolo, ca spectator, a spus Dragnea in conferinta de presa sustinuta la Murighiol, in Delta Dunarii, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD.

Gabriel Oprea: Cred ca a fost o greseala ca am cerut sprijinul colegilor, ma gandesc la varianta demisiei din Parlament

Gabriel Oprea a declarat ca a comis o eroare prin faptul ca a cerut colegilor din Senat sa voteze impotriva incuvintarii urmaririi sale penale pentru uciderea din culpa a politistului Bogdan Gigia, Oprea precizand ca ia in calcul varianta demisiei din.

Sute de ieseni ar putea iesi in strada pentru a protesta impotriva protejarii lui Gabriel Oprea de catre Senat

Decizia de a respinge inceperea urmaririi penale a lui Gabriel Oprea i-a revoltat si pe ieseni care au anuntat, pe Facebook, ca vor participa joi, 22 septembrie, la un protest in strada.

Gabriel Oprea ramane cu imunitate: Senatorii au votat impotriva cererii DNA de incepere a urmaririi penale a fostului ministru de Interne in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina (VIDEO)

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea ramane cu imunitate. Cei mai multi dintre senatori au votat importiva solicitarii DNA de incepere a urmarii penale pentru ucidere din culpa in cazul fo.

Protest la Brasov pentru trimiterea lui Gabriel Oprea la judecata

Saptamana a inceput cu dreptul pentru Gabriel Oprea. Senatorii au respins cererea DNA de ridicare a imunittii parlamentare. Asta, desi procurorii anticoruptie au vrut sa inceapa urmarirea penala a fostului ministru de Interne pentru ucidere din culpa.

Protest fata de decizia Senatului in cazul lui Gabriel Oprea. Craiovenii au anuntat ca vor iesi in strada in aceasta seara

Protestul a fost initiat pe Facebook, iar craiovenii au anuntat ca vor iesi in aceasta eara in strada. Manifestarea fata de decizia Senatului in caul lui Gabriel Oprea va avea loc in Piata Mihai Viteazul, intre orele 18.

Gabriel Oprea trebuie sa demisioneze astazi din Parlament

Senatorii liberali ii cer fostului vicepremier Gabriel Oprea sa demisioneze in cursul zile din Parlament pentru a putea fi urmarit penal, acuzandu-l de comportament ''ticalos si las '', intrucat ar fi implorat salvarea prin sms-uri trimise tuturor senatorilor, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Senatul rusinii nationale! Gabriel Oprea scapa de urmarirea penala. Fostul vicepremier ramane protejat de imunitatea parlamentara, in fata procurorilor. 73 de senatori au votat impotriva cererii DNA in dosarul mortii lui Bogdan Gigina

Gabriel Oprea nu poate fi urmarit penal, au decis senatorii. in favoarea cererii DNA au fost 45 voturi pentru, 73 impotriva, iar sase senatori s-au abtinut. Oprea era acuzat de ucidere in culpa in cazul mortii politistului Bogdan Gigina.

Gabriel Oprea: E greu cand stii ca esti nevinovat. M-am simtit hartuit si am acceptat sprijinul colegilor. Ma gandesc si sa-mi dau demisia

Gabriel Oprea, acuzat de opinia publica, dar salvat de colegii din Parlament, a marturisit si de ce a acceptat ajutorul senatorilor, conform Dcnews. Interviul e sfasietor, s-a intamplat o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )