Libnet.ro
UNICEF

13:30

Gabriela Firea: Victor Ponta nu va demisiona din functia de prim ministru. Ar fi o pierdere si o greseala

B1 B1,
Gabriela Firea: Victor Ponta nu va demisiona din functia de prim ministru. Ar fi o pierdere si o greseala

Gabriela Firea a declarat luni, la sediul PSD, ca Victor Ponta nu va demisiona din functia de prim ministru, pentru ca ar fi o mare pierdere si chiar o greseala, informeaza B1 TV. Purtatorul de cuvant al PSD a. continuă pe B1

Gabriela Firea: Victor Ponta nu va demisiona din functia de prim ministru. Ar fi o pierdere si o greseala (VIDEO)

Gabriela Firea a declarat luni, la sediul PSD, ca Victor Ponta nu va demisiona din functia de prim ministru, pentru ca ar fi o mare pierdere si chiar o greseala, informeaza B1 TV. Purtatorul de cuvant al PSD a.

De ce nu isi da Ponta demisia din functia de premier

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Antena 3, ca s-a gandit de foarte multe ori la demisie, atat de la conducerea PSD, cat si din fruntea Guvernului. in acest context, premierul a precizat ca o demisie de la Guvern ar insemna sa cedeze tara celor care au distrus-o inainte.

Ion Cristoiu: Este absolut gresit sa spunem ca Victor Ponta a plecat din functia de presedinte al PSD. S-a autosuspendat, iar postul nu s-a vacantat (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, moderata de Catalin Striblea, ca Victor Ponta nu si-a dat demisia, ci si-a securizat functia. Cristoiu.

Victor Ponta se retrage din functia de sef al PSD. Rovana Plumb: Nu demisioneaza, este o retragere temporara

Premierul Victor Ponta le-a transmis colegilor sai social-democrati ca renunta la functia de presedinte al PSD si la toate functiile conducere ale partidului.

Cum catalogheaza Gabriela Firea decizia lui Ponta de a demisiona din fruntea PSD

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, a declarat, duminica, ca decizia lui Victor Ponta de prelungire a interimatului la sefia PSD arata responsabilitatea deplina a premierului, conform unui comunicat de presa al PSD.

Ce spune Victor Ponta despre scandalul de coruptie in care este implicat

Premierul Victor Ponta a vorbit, luni, in cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Antena 3, despre ancheta instrumentata de DNA pe numele sau, despre motivul pentru care nu vrea sa demisioneze din functia de prim-ministru al Romaniei, dar si despre proiectele realizate de USL.

Monica Macovei ii cere demisia lui Victor Ponta. Din cauza lui, Schengen se indeparteaza

Presedintele Partidului M10, Monica Macovei, a cerut demisia lui Victor Ponta din functia de prim-ministru, sustinand ca increderea in Romania scade si Schengen se indeparteaza de noi daca nu se.

Gabriel Oprea: il sustin pe Victor Ponta ca premier. Ramanem in coalitie cu Victor Ponta prim ministru al Romaniei (VIDEO)

Gabriel Oprea a declarat inainte de sedinta coalitiei de guvernare ca il sustin pe Victor Ponta total ca prim ministru. Oprea a tinut sa reaminteasca faptul ca UNPR este un partid consecvent si serios. Sunt.

Care este greseala pe care Firea crede ca Ponta nu trebuie sa o faca

Gabriela Firea, purtatorul de cuvant al PSD, a declarat, luni, ca liderii social-democrati nu au fost informatii cu privire la vreo intentie a lui Victor Ponta de a demisiona din functia de prim-ministru, fapt care ar fi o greseala din partea premierului.

Care este greseala pe care Firea crede ca Ponta NU trebuie sa o faca

Gabriela Firea, purtatorul de cuvant al PSD, a declarat, luni, ca liderii social-democrati nu au fost informatii cu privire la vreo intentie a lui Victor Ponta de a demisiona din functia de prim-ministru, fapt care ar fi o greseala din partea premierului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )