Libnet.ro
UNICEF

15:30

De ce nu isi da Ponta demisia din functia de premier

România Liberă România Liberă,
De ce nu isi da Ponta demisia din functia de premier

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Antena 3, ca s-a gandit de foarte multe ori la demisie, atat de la conducerea PSD, cat si din fruntea Guvernului. in acest context, premierul a precizat ca o demisie de la Guvern ar insemna sa cedeze tara celor care au distrus-o inainte. continuă pe România Liberă

UPDATE Gabriel Oprea: Mergem in continuare in coalitie. Despre o posibila demisie a Ponta din functia de premier: Sub nicio forma!/ Tariceanu: Coalitia nu are o problema. Il sustinem pe Victor Ponta

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, luni, la plecarea de la sedinta coalitiei de guvernare, ca premierul Victor Ponta nu si-a exprimat sub nicio forma intentia de a demisiona din fruntea Guvernului, iar alianta va functiona in continuare, transmite Agerpres. Si liderul ALDE, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat ca nu sunt probleme in coalitie si ca guvernul condus de Victor Ponta are sustinerea in continuare.

Gabriela Firea: Victor Ponta nu va demisiona din functia de prim ministru. Ar fi o pierdere si o greseala

Gabriela Firea a declarat luni, la sediul PSD, ca Victor Ponta nu va demisiona din functia de prim ministru, pentru ca ar fi o mare pierdere si chiar o greseala, informeaza B1 TV. Purtatorul de cuvant al PSD a.

Gabriela Firea: Victor Ponta nu va demisiona din functia de prim ministru. Ar fi o pierdere si o greseala (VIDEO)

Gabriela Firea a declarat luni, la sediul PSD, ca Victor Ponta nu va demisiona din functia de prim ministru, pentru ca ar fi o mare pierdere si chiar o greseala, informeaza B1 TV. Purtatorul de cuvant al PSD a.

Ion Cristoiu: Este absolut gresit sa spunem ca Victor Ponta a plecat din functia de presedinte al PSD. S-a autosuspendat, iar postul nu s-a vacantat (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, moderata de Catalin Striblea, ca Victor Ponta nu si-a dat demisia, ci si-a securizat functia. Cristoiu.

Premierul Victor Ponta, la Antena 3: Am pus la dispozitie apartamentul meu pentru sechestru. E o procedura normala/ Romania e pe primul loc la crestere economica in Europa/ Am terminat autostrada inaintea partenerilor maghiari

Romania e pe primul loc la crestere economica in Europa. Am terminat autostrada inaintea partenerilor maghiari. Nu am taiat in mandatul meu niciun ban de la pensionari. Am aratat ca putem fi si noi primii si nu numai ultimii in Europa sau sa ne comparam numai cu bulgarii, a declarat premierul Victor Ponta in emisiunea Sinteza zilei de pe Antena 3. Intrebat de moderator daca se gandeste sa renunte si la scaunul de premier, Victor Ponta a evitat un raspuns direct sustinand doar ca nu este de neinlocuit si ca sunt mai multi oameni politici care pot conduce guvernul dandu-l exemplu pe Calin Popescu Tariceanu.

VIDEO Alina Gorghiu: Gestul lui Victor Ponta, doar o diversiune; astept demisia din fruntea Guvernului

Retragerea lui Victor Ponta de la presedintia PSD reprezinta doar o diversiune, iar acesta ar trebui sa-si dea demisia din fruntea Guvernului, pentru ca afecteaza imaginea Romaniei, a declarat co-presedintele PNL Alina Gorghiu.

Premierul Victor Ponta a ajuns la sediul DNA

Premierul Victor Ponta a fost chemat astazi la DNA. Ponta a fost chemat de fiecare data lunea, la Directia Nationala Anticoruptie, de cand a fost pus sub invinuire in dosarul in dosarul.

Premierul Victor Ponta s-a prezentat, in carje, la DNA, pentru a fi audiat

UPDATE Premierul Victor Ponta s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat de procurori, unde a ramas circa o jumatate de ora. Acesta a parasit sediul DNA fara a face prea multe comentarii, precizand doar ca se va face o expertiza financiar contabila.

Delia isi pierde vocea din cauza tigarilor? VIDEO

Delia isi poate pierde vocea din cauza tigarilor. Artista are in prezent noduli pe corzile vocale, iar una din cauza ar fi si fumatul exagerat, un viciu care dauneaza mult artistilor. Iata ce spun medicii.

Victor Ponta, inculpat in dosarul Turceni-Rovinari

----------------- *ACTUALIZARE 17:40 Nuland, SUA: Avem un parteneriat prin care pregatim procurorii sa trimita in judecata cazurile de coruptie in Romania, SUA are un parteneriat prin care pregateste procurorii sa identifice, sa investigheze si sa trimita in judecata cazurile de coruptie, potrivit asistentului Secretarului de Stat al SUA, privind Europa si Eurasia, Victoria Nuland. * ACTUALIZARE 15:34 Iohannis isi mentine pozitia cu privire la demisia lui Ponta * ACTUALIZARE 15:08 Oprea spune ca actuala coalitie continua, iar Ponta nu va demisiona de la Guvern sub nicio forma * ACTUALIZARE 15:00 Firea: Ar fi o greseala ca Victor Ponta sa-si dea demisia din functia de premier * ACTUALIZARE 14:52 Plumb: Cine nu joaca in echipa, joaca pentru adversari * ACTUALIZARE 14:16 Dragnea: Nu exista presedinte interimar la PSD, Victor Ponta si-a dat demisia si este un loc gol.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )