Libnet.ro
UNICEF

18:45

GAFA unui site cunoscut: Romani uitandu-se la finala Roland Garros in Bucuresti (FOTO)

B1 B1,
GAFA unui site cunoscut: Romani uitandu-se la finala Roland Garros in Bucuresti (FOTO)

Site-ul cunoscut de pariuri, BookieInsiders Tennis, au postat pe Twitter o imagine de la manifestatia PSD, crezand ca este un eveniment organizat cu ocazia finalei Roland Garros. Astfel, platforma online a pus si. continuă pe B1

Cati romani s-au uitat la finala Roland Garros castigata de Simona Halep: cifre-record pentru un meci de tenis VIDEO

Finala Roland Garros care s-a incheiat cu victoria emotionanta a Simonei Halep a fost urmarita cu sufletul la gura de milioane de romani, Pro TV si Eurosport, posturile care au difuzat partida, avand audiente-record pentru un meci de tenis.

Reactii in showbiz dupa ce Simona Halep a castigat finala Roland Garros

Simona Halep a bucurat o tara intreaga prin castigarea finalei Roland Garros, prima sa victorie la un astfel de nivel din cariera. Mesajele de sustinere si felicitare au curs neincetat. Inclusiv din partea vedetelor. Iata ce au scris acestea pe social media.

Martina Navratilova, despre cum poate Simona Halep sa cstige finala Roland Garros: Trebuie sa iasa din zona de confort

Castigatoare a 18 turnee de Grand Slam, Martina Navratilova a analizat finala editiei din acest an de la Roland Garros, acolo unde se vor intalni Simona Halep si Sloane Stephens. Fosta mare jucatoare de tenis a precizat, intr-un editorial pe site-ul WTA, ca Halep trebuie sa iasa din zona de confort si sa-si asume riscuri daca vrea sa castige primul sau trofeu major.

Prima reactie a jucatoarei Sloane Stephens, dupa ce a pierdut finala Roland Garros in fata Simonei Halep

Americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA, a glumit la festivitatea de premiere de sambata de la Roland Garros, subliniind ca nu si-a dorit trofeul invinsei, dar pe acesta l-a primit. Ea a felicitat-o pe Simona.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )