Libnet.ro
UNICEF

01:06

Gala Studentilor Romani din Strainatate. Premiul cel mare a fost castigat de o tanara care studiaza la Harvard

Adevărul Adevărul,
Gala Studentilor Romani din Strainatate. Premiul cel mare a fost castigat de o tanara care studiaza la Harvard

Tinerii romani care au obtinut in anul universitar trecut cele mai bune rezultate pe plan academic la universitati din tara si din strainatate au fost premiati joi in cadrul celei de-a IX-a editii a Galei Studentilor Romani din Strainatate. continuă pe Adevărul

Raed Arafat sustine ca ar trebui simplificata procedura de ocupare a posturilor in sistemul medical

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a declarat la Gala Studentilor Romani din Strainatate, ca ar trebui simplificata procedura de ocupare a posturilor in sistemul medical, potrivit Agerpres .

Raed Arafat, sfat pentru autoritatile romane: Astea vor trebui schimbate, ca sa usuram lucrurile pentru oameni

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat joi, la Gala Studentilor Romani din Strainatate, ca ar trebui simplificata procedura de ocupare a posturilor in sistemul medical. De la.

Proiect: Politisti romani de la Pasapoarte, detasati la ambasadele din strainatate pentru eliberarea mai rapida a documentelor de calatorie

Politisti romani din structurile de pasapoarte ar putea fi detasati, la cererea justificata a Ministerului Afacerilor Externe MAE), la misiunile diplomatice sau la oficiile consulare ale tarii in strainatate, pentru eliberarea mai rapida a documentelor de calatorie, arata un proiect de Ordonanta a Guvernului, pus joi in dezbatere publica pe site-ul Minsiterului Afacerilor Interne MAI).

Anuntul facut de cel mai bun student din Romania: Voi pleca din tara. Sper sa ma intorc

Cei mai buni studenti romani din Romania si din strainatate au fost premiati la cea de-a IX-a editie a Galei Ligii Studentilor Romani din Strainatate LSRS), in cadrul unei festivitati.

Profesori universitari din tara si din strainatate cer restabilirea accesului la Biblioteca Digitala a Bucurestilor

Mai multi profesori universitari din tara si din strainatate au initiato petitie onlinepentru ca Biblioteca Metropolitana si Primaria Municipiului Bucuresti sa restabileasca accesul la baza de date Biblioteca Digitala a Bucurestilor, dupa ce, de mai mult timp, aceasta nu mai este online si, in ultimele zile, a disparut temporar pana si site-ul www. digibuc. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )