Libnet.ro
UNICEF

01:05

Galati: Perchezitii DIICOT la traficantii de droguri

România Liberă România Liberă,
Galati: Perchezitii DIICOT la traficantii de droguri

Procurorii DIICOT au efectuat, joi dimineata, sase perchezitii la traficantii de droguri din Galati, in urma carora au fost ridicate cantitasi importante de droguri, informeaza B1 Tv. continuă pe România Liberă

Perchezitii DIICOT la traficantii de droguri din clanurile Stoaca, Tobosarii si Brutaru

Procurorii DIICOT au descins, ieri, la traficantii de droguri de mare risc din clanurile Stoaca, Tobosarii si Brutaru, din Bucuresti, arata un comunicat emis azi.

Perchezitii DIICOT la traficanti de droguri de mare risc

Procurorii DIICOT impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Galati au efectuat, azi, un numar de sase perchezitii domiciliare pe raza municipiului Galati, in cadrul unei actiuni vizand destructurarea unei grupari infractionale organizate, specializata in traficul de droguri de risc si de mare risc.

Perchezitii DIICOT pentru destructurarea unei grupari infractionale din Galati

Procurorii DIICOT au facut 6 perchezitii in Galati pentru destructurarea unei grupari infractionale organizate, specializata in traficul de droguri. in urma descinderilor, anchetatorii au ridicat de la suspecti.

Perchezitii DIICOT in Bucuresti la trei clanuri de infractori

Procurorii DIICOT, impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti-Serviciul Antidrog, au efectuat, 20 perchezitii domiciliare in Bucuresti, in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )