Libnet.ro
UNICEF

01:05

Perchezitii DIICOT pentru destructurarea unei grupari infractionale din Galati

B1 B1,
Perchezitii DIICOT pentru destructurarea unei grupari infractionale din Galati

Procurorii DIICOT au facut 6 perchezitii in Galati pentru destructurarea unei grupari infractionale organizate, specializata in traficul de droguri. in urma descinderilor, anchetatorii au ridicat de la suspecti. continuă pe B1

Perchezitii DIICOT la traficanti de droguri de mare risc

Procurorii DIICOT impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Galati au efectuat, azi, un numar de sase perchezitii domiciliare pe raza municipiului Galati, in cadrul unei actiuni vizand destructurarea unei grupari infractionale organizate, specializata in traficul de droguri de risc si de mare risc.

Descinderi la Sibiu, pentru destructurarea unei retele de traficanti de tigari. 9 persoane retinute, prejudiciu estimat la 400.000 de lei

Peste 30 de perchezitii au fost facute in mai multe judete din tara, printre care si Sibiul, pentru destructurarea unei retele de traficanti de tigari.

Trei grupari infractionale, destructurate de DIICOT. 33 de persoane, audiate intr-un dosar de fraude informatice si spalare de bani

Procurorii DIICOT au efectuat, joi, 20 de perchezitii domiciliare in Sibiu, Valcea, Brasov si Bucuresti, in vederea destructurarii a trei grupari infractionale constituite pentru savarsirea de infractiuni informatice si spalare de bani.

Videochat de 300 de milioane de dolari. Zeci de perchezitii la studiouri, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Autoritatile au facut 93 de perchezitii domiciliare pentru destructurarea a patru grupari infractionale banuite de evaziune fiscala si spalare de bani, in domeniul prestarii de servicii de tip ,,videochat,.

470 de milioane de lei pentru drepturi salariale ale angajatilor din educatie, cultura si justitie

Guvernul a alocat astazi aproximativ 470 de milioane de lei pentru plata a doua transe din titlurile executorii stabilite prin hotarari judecatoresti care au ca obiect acordarea unor drepturi salariale in favoarea angajatilor din educatie, cultura si sistemul justitiei.

Perchezitii la traficanti de tigari din sase judete. 20 de suspecti audiati la DIICOT Alba Iulia

Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate si procurori DIICOT Alba Iulia au efectuat 36 de perchezitii domiciliare, pentru destructurarea unui grup infractional organizat specializat in contrabanda cu tigarete. 20 de persoane vor fi conduse la audieri.

Galati: Perchezitii DIICOT la traficantii de droguri

Procurorii DIICOT au efectuat, joi dimineata, sase perchezitii la traficantii de droguri din Galati, in urma carora au fost ridicate cantitasi importante de droguri, informeaza B1 Tv.

Perchezitii DIICOT in Bucuresti la trei clanuri de infractori

Procurorii DIICOT, impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti-Serviciul Antidrog, au efectuat, 20 perchezitii domiciliare in Bucuresti, in.

Perchezitii DIICOT la traficantii de droguri din clanurile Stoaca, Tobosarii si Brutaru

Procurorii DIICOT au descins, ieri, la traficantii de droguri de mare risc din clanurile Stoaca, Tobosarii si Brutaru, din Bucuresti, arata un comunicat emis azi.

Eric Schmidt, presedinte Google, ,,tras de urechi pentru... intreruperea unei femei

Eric Schmidt, presedinte executiv al Google, a fost atentionat de subalternul sau, manager pe diversitate culturala si etnica din corporatie, pentru ca Schmidt a intrerupt pe Megan Smith, chief technology officer din guvernul SUA, in timpului unui.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )