Libnet.ro
UNICEF

00:07

Galati. Un sofer de TIR din Belarus, care a lovit cu masina doi biciclisti, dupa care a incercat sa fuga de politie, a fost arestat pentru 30 de zile. El avea o alcoolemie de doi la mie

România Liberă România Liberă,
Galati. Un sofer de TIR din Belarus, care a lovit cu masina doi biciclisti, dupa care a incercat sa fuga de politie, a fost arestat pentru 30 de zile. El avea o alcoolemie de doi la mie

Soferul de TIR din Belarus a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce a lovit doi biciclisti si a incercat sa fuga de Politie, fiind in stare de ebrietate, cu o alcoolemie de 2 la mie. continuă pe România Liberă

Galati. Sofer belarus baut, patru acuzatii de tentativa de omor

Un sofer de TIR din Belarus a creat panica, aseara, la Galati. A lovit cu masina doi biciclisti, o masina si a agresat un politist. Avea o alcoolemie de doi la mie. El a fost retinut de oamenii legii si si-a recunoscut fapta, relateaza Digi24.

VIDEO Urmarire ca-n filme pentru capturarea unui sofer beat de TIR, din Belarus. Masini lovite, oameni raniti

Individul a fost capturat dupa ce a fost urmarit pe un traseu de cativa kilometri pe strazile din orasul Galati, timp in care a lovit trei masini si a ranit doi biciclisti. A fost retinut si propus pentru arestare preventiva.

VIDEO Soferul beat care a facut ravagii cu camionul prin Galati a fost arestat pentru 30 de zile. Barbatul din Belarus este acuzat de patru tentative de omor

Siarhei Brutski, in varsta de 30 de ani, un sofer de tir din Belarus, a creat panica, in noaptea de sambata spre duminica, pe strazile orasului Galati. Dupa iesirea din vama, beat fiind, cu o alcoolemie ce avea sa ajunga la 2 la mie, a pornit in viteza prin oras la volanul unui tir incarcat cu trei tractoare. A lovit doi biciclisti si cateva masini, fiind capturat de politisti dupa o urmarire ca in filme.

Panica in Galati. Un TIR cu sofer strain a facut prapad, lovind in plin mai multi localnici

Cu o alcoolemie de 2 la mie, un sofer de TIR din Republica Belarus a facut, noaptea trecuta, victime si a creat panica pe strazile municipiului Galati. Soferul a lovit initial doi biciclisti si, stiindu-se s.

5 orase mari din Romania care merita investitia in locuinte premium

In ciuda contextului social si politic actual, in 2016, in principalele orase din Romania, dezvoltarea imobiliara si, in special, cea rezidentiala, a cunoscut cea mai mare amploare din perioada postdecembrista. Mai mult, nevoia imobiliara a populatiei.

Sahista din Romania care are SUA la picioare

Marea maestra Sabina-Francesca Foisor a castigat, duminica, titlul de campioana nationala a Statelor Unite la sah, la St. Louis Missouri), cu un total de 8 puncte din 11 posibile, informeaza site-ul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )