Libnet.ro
UNICEF

05:30

GALERIE FOTO: Cel mai mare lant hotelier din Europa, la Soci.

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO: Cel mai mare lant hotelier din Europa, la Soci.

Cel mai mare lant hotelier din Europa a fost inaugurat la Soci, orasul care va gazdui Jocurile Olimpice de Iarna 2014. Acesta include hotelul de 4 stele - Azimut Resort SPA, cu 720 de camere si hotelul de 3 stele - Azimut Soci cu 2. 880 de camere. Agentia rusa, RIA Novosti, a prezentat imagini cu acest lant hotelier. continuă pe România Liberă

Cel mai mare loc de joaca din Romania, inaugurat in sectorul 4

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a inaugurat, luni, cel mai mare loc de joaca pentru copii din Romania. Spatiul destinat prichindeilor ar fi cadoul oferit de administratia locala copiilor cu ocazia Craciunului.

Unde poti patina in Bucuresti. Vezi in text unde este cel mai mare patinoar din oras si cat costa intrarea

Bucurestenii care nu pleaca de sarbatori la munte la ski pot face miscare si se pot bucura de iarna alaturi de cei mici pe patinoarele amenajate in marile parcuri si mall-urile din Capitala. Cel mai mare patinoar in aer liber se afla in parcul Cismigiu si are nu mai putin de 3000 mp. In parcul Titan, bucurestenii pot patina gratis, iar cei care se tem de temperaturile cu minus au la dispozitie cateva patinoare acoperite, in mall-uri.

Qatarul a doborat recordul Antenei 3 la cel mai mare steag national

Qatarul a reusit sa doboare recordul Romaniei la cel mai mare steag national, reusind sa desfasoare un drapel de 101. 000 metri patrati, anunta Gulftimes. com.

(P) New Age Media ofera spatiu media in cea mai mare retea de multiplexuri din Romania, care atrage anual milioane de spectatori

New Age Media Romania ofera spatiu media in reteaua Cinema City, cel mai mare lant de multiplexuri din tara noastra, acoperind 12 dintre cele mai mari orase romanesti, cu 15 cinematografe a caror audienta depaseste 5 milioane de spectatori anual.

Franklin Templeton, cel mai mare creditor al Ungariei si Ucrainei

Peste 25% din datoria Ungariei, care se ridica la 18,48 miliarde de euro, este detinuta de bancile europene, restul fiind detinut de investitori interni, banci din afara Europei si fonduri de investitii, a anuntat ieri publicatia financiara Napi Gazdasag, citata de MTI.

Cea mai mare gunoiste neautorizata din Europa se afla la periferia Chisinaului

Cea mai mare gunoiste neautorizata din Europa se gaseste la Mina Purcel, in marginea Chisinaului, transmite IPN. Pe teritoriul acesteia, din 2011 si pana in prezent, au fost depozitate peste 1,2 milioane de tone de deseuri solide.

Szegedi, decarul basarabean de la Barca. Povestea celui mai mare fotbalist roman din anii `50.

Manualele de istorie acorda putin importanta marilor sportivi ai Romaniei. Primeaza barbatii de stat si evenimentele din jurul lor, chiar daca Nadia, Patzaichin, Gruia, Bellu, Hagi, Ilie Nastase, Gagriela Szabo sunt numele cu care ne protejam subredul brand de tara printre straini. E drept, in replica, cu jena sau retinerea de rigoare, sunt uneori invocati si Dracula I, si Dracula II, zis si Nicolae Ceausescu. Manualele de istorie sunt insa si mai zgarcite cand vine vorba de gloriile .

Euro, la cel mai mare nivel din ultimele trei luni. Vezi cursul BNR

Cursul euro se apropie de un nou prag psihologic, 4,50 lei. Moneda nationala a pierdut teren, joi, pentru a treia zi consecutiv, atat in raport cu euro, cat si cu dolarul american. Banca Nationala a.

Cel mai mare scandal din istoria Turciei.

O vasta operatiune anticoruptie a politiei turce la Istanbul si Ankara a provocat un seism fara precedent in sanul puterii, sistemul AKP, instalat de premierul Erdogan in jurul partidului islamo-conservator pe care il conduce cu mana de fier de 12 ani, riscand sa se clatine. Arestarile operate privesc membrii anturajului sau, ancheta justitiei punand in evidenta o vasta afacere de coruptie si spalare de bani, cu ramificatii foarte politice. In Turcia se joaca un razboi pentru .

Povestea navei de razboi japoneze Yamato, cel mai mare cuirasat din istorie

Pentru a castiga suprematia navala in oceanul Pacific in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Japonia s-a gandit sa construiasca o noua nava de razboi ,care sa fie cea mai mare si mai puternica din istorie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )