Libnet.ro
UNICEF

10:30

GALERIE FOTO. Cele mai PERICULOASE idei pentru o munca mai usoara

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Cele mai PERICULOASE idei pentru o munca mai usoara

Din cand in cand, barbatii trebuie sa apeleze la ingeniozitate, imaginatie si curaj pentru mici reparatii prin casa sau pe langa . continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO. Cele mai NOI IMAGINI din Coreea de Nord. Cum decurge viata de zi cu zi

Taylor Pemberton, un tanar turist american, a reusit sa ajunga in cel mai inchis stat din lume, Coreea de Nord, intr-o vizita de patru zile.

Cele mai bune servicii pentru transfer de date

Cresterea numarului de persoane cu acces la internet a adus, la randul sau, si o crestere a necesitatii de servicii decalitate pentru transferul de date. in ultimii ani,documentele si fisierele transferate cu ajutorul unorau devenit atat de complexe, incat serviciile gratuite ale acestora sunt de multe ori insuficiente pentru unii utilizatori. Tocmai de aceea este [] Cele mai bune servicii pentru transfer de date Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Sensul giratoriu mortal de pe DN 1. Cum a fost gandit unul dintre cele mai periculoase noduri de circulatie din tara, care face zeci de victime

Un accident de circulatie cu sase victime ranite grav, care s-a produs pe 12 august pe DN 1, la iesirea din Ploiesti catre Brasov, in zona Metro, a determinat ploiestenii sa deschida o petitie pentru reconfigurarea unui sens giratoriu care a produs, in ultimii ani, zeci de evenimente cu morti si raniti.

Filme de dragoste. Cele mai interesante povesti pentru seara aceasta

Programul TV de azi anunta cateva filme de dragoste interesante in seara aceasta. Iata cateva recomandari pentru dumneavoastra:.

Specialistii dezvaluie cele mai eficiente metode pentru a adormi mai usor

Sfaturile cercetatorilor privind metodele prin care poti adormi mai repede au fost dintotdeauna controversate si asta se datoreaza faptului ca ei folosesc metode stiintifice pentru a ajunge mai repede pe taramul viselor. Desi par ciudate, sfaturile specialistilor sunt bazate pe cercetari amanuntite.

FOTO Top cinci cele mai scumpe apartamente din Bucuresti

Cele mai costisitoare penthouse-uri si duplexuri din Capitala sunt scoase la vanzare cu preturi cuprinse intre 1,2 milioane de euro si 2,9 milioane de euro. Au terase imense, mobilier de lux, parcare cu lift individual si se regasesc in nordul Bucurestiului.

Scarile pictate din Romania au fost votate drept cele mai frumoase din lume (FOTO)

Scarile pictate din Romania au fost votate drept cele mai frumoase din lume, intr-un top realizat de un site care promoveaza arta stradala. A doua cea mai votata este strada Xenofon din Bucuresti. Cum pictura.

Unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, micsorat cu ajutorul tehnologiei

Este uimitor ce poate face o schimbare de perspectiva. in cazul de fata, un simplu tructransformaunul dintre cele mai mari aeroporturi din lumeintr-o macheta pentru un loc de joaca. Utilizatorul Vimeo darwinfish105 a incarcat pe site filmuletul sau in care a capturat activitatea de pe Aeroportul International Haneda din Japonia. Avioane facand taxi pe pista, [] Unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, micsorat cu ajutorul tehnologiei Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai frumoase reveniri din fotbal. Steaua are motive sa spere

Cele mai frumoase reveniri din fotbal. Steaua a pierdut cu 3-0 pe propriul teren prima mansa a disputei cu Rosenborg din play-off-ul Ligii Europa. Calificarea in grupe pare compromisa, desi exista cazuri in care echipele romanesti au reusit sa remonteze o diferenta de trei goluri in cupele europene. Va prezentam in continuare cele mai spectaculoase reveniri ale echipelor din Liga I.

Cele mai comentate rochii de mireasa ale anului

Sunt femei puternice, frumoase, talentate! Ce au in comun Anda Adam, Anca Bucur Miss World Fitness) si solistele trupei Amadeus: Andreea, Patricia, Bianca si Naomi? Toate au ales rochii Bella Sposa pentru proiecte personale sau profesionale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )