Libnet.ro
UNICEF

14:00

GALERIE FOTO. Elena Udrea la Gala Bute

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Elena Udrea la Gala Bute

Procurorii Directie Nationale Anticoruptie au cerut, luni, inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii Regionale. Udrea este acuzata de abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene si folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite. Faptele au legatura cu atribuirea si folosirea, presupus ilegale, a fondurilor din patrimoniul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului in perioada 2010 2012. continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO. Elena Udrea la GALA BUTE

Procurorii Directie Nationale Anticoruptie au cerut, luni, inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii Regionale. Udrea este acuzata de abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene si folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite. Faptele au legatura cu atribuirea si folosirea, presupus ilegale, a fondurilor din patrimoniul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului in perioada 2010 2012.

Dosarul Gala Bute: Procurorii cer inceperea urmaririi penale pentru parlamentarii Elena Udrea si Ion Ariton

Procurorii anticoruptie efectueaza, luni, perchezitii in 18 locatii situate in Bucuresti si judetele Ilfov, Prahova, Hunedoara si Gorj, in dosarul Gala Bute, conform unor surse citate de Mediafax.

Perchezitii DNA in dosarul Gala Bute. Procurorii cer aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea

00- Directia Nationala Anticoruptie cere urmarire penala pentru Elena Udrea si Ion Ariton. Fosta sefa de la Dezvoltare si Turism ar fi incercat sa obtina ilegal fonduri din bugetul Uniunii.

DNA cere aviz pentru inceperea urmarii penale pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute

Procurorii DNA cer aviz CamereiDeputatilor pentru inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea, in dosarul Gala Bute, relateaza potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. in.

Dosarul Gala Bute: ce spune DNA despre implicarea Elenei Udrea

Fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului Elena Udrea este suspectata de abuz in serviciu si trafic de influenta in dosarul Gala Bute, procurorii DNA considerand ca ea ar fi decis organizarea Galei in urma unor discutii cu Rudel Obreja, urmarind.

Perchezitii DNA la casa primarului Cornel Resmerita, in dosarul Gala Bute

Procurorii DNA au descins in aceasta dimineata in Valea Jiului, la Lupeni, la locuinta primarului Cornel Resmerita, dar si la alte locatii din judetul Hunedoara, in dosarul Gala Bute in care este cercetata si Elena Udrea.

Surse: Perchezitii in cazul Gala Bute

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciunea savarsirii unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, in cadrul unor proceduri de achizitie, prin programe finantate din fonduri publice si din fonduri europene. Potrivit surselor din presa, perchezitiile au loc in cazul Gala Bute si il vizeaza si pe fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja.

Descinderi la Rudel Obreja, in dosarul Gala Bute. DNA cere aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea

Luni dimineata au loc descinderi la Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, perchezitiile avand legatura cu dosarul Gala Bute. Procurorii cer aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii.

Dosarul Gala Bute: DNA cere inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea si Ion Ariton. Cum se apara Udrea si Ariton

Procurorii anticoruptie cer, luni, aviz pentru inceperea urmaririi penale a parlamentarilor Elena Udrea si Ion Ariton, cercetati in dosarul Gala Bute.

Martorul-cheie din dosarul Gala Bute si-a dat demisia din ministerul Elenei Udrea. Functionarii din MDRT au avertizat-o oficial despre ilegalitati

Procurorii anticoruptie noteaza in actele din dosar ca unul dintre martorii-cheie, care a aratat conducerii ministerului ilegalitatile din contractul cu firma lui Rudel Obreja, a demisionat din ministerul condus de Elena Udrea. Procurorii au reconstituit pas cu pas negocierile cu Rudel Obreja, la care a participat si Elena Udrea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2571 seconds )