Libnet.ro
UNICEF

22:00

GALERIE FOTO: incepe spectacolul Olimpic de la Soci.

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO: incepe spectacolul Olimpic de la Soci.

Vineri are loc la Soci ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna 2014. Peste 3. 000 de sportivi si tot atatia oficiali, din circa 90 de tari, vor lua parte pana pe 23 februarie la Olimpiada, considerata ca fiind cea mai scumpa din istorie 37 miliarde de euro). Romania va fi reprezentata de 24 de sportivi, la 8 discipline. continuă pe România Liberă

Putin a declarat deschise JO de la Soci.

Jocurile Olimpice de iarna s-au deschis, la Soci, vineri seara. Pe stadionul Fist din Soci au defilat cele 88 de delegatii participante la competitie, intre care si cea a Romaniei, formata din 24 de sportivi. Ceremonia de incepere a JO s-a incheiat, dupa aprinderea flacarii olimpice, relateaza Mediafax. Citeste si: GALERIE FOTO: Incepe spectacolul Olimpic de la Soci Ceremonia de incepere a JO de la Soci s-a incheiat, vineri seara, dupa un spectacol ce a durat aproximativ doua ore si 45 de .

JO Soci: Flacara olimpica a fost aprinsa.

Ceremonia de deschidere a editiei din 2014 a Jocurilor Olimpice de iarna a inceput pe Stadionul Fist, vineri, la ora locala 20. 14 ora Romaniei), ce simbolizeaza anul in curs, relateaza Mediafax. Pe stadionul Fist din Soci au defilat cele 88 de delegatii participante la competitie, intre care si cea a Romaniei, formata din 24 de sportivi. Ceremonia de incepere a JO s-a incheiat, dupa aprinderea flacarii olimpice, relateaza Mediafax. Citeste si: GALERIE FOTO: Incepe spectacolul Olimpic .

FOTO. incepe oficial editia a XXII-a a Jocurilor Olimpice de iarna, la Soci.

Editia a XXII-a a Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci Rusia) incepe oficial vineri 7 februarie, odata cu ceremonia de deschidere, care va avea loc de la ora 18,00, ora Romaniei 20,00 ora locala), si la care si-au anuntat prezenta sefi de stat si de guvern din 44 de tari. Peste 3. 000 de sportivi si tot atatia oficiali, din circa 90 de tari, vor lua parte pana pe 23 februarie la Jocuri, cele mai scumpe din istorie 37 miliarde de euro), si la care Romania va fi reprezentata de 24 de .

Galerie FOTO: JOCURILE OLIMPICE de la Soci, oficial DESCHISE. Flacara olimpica a fost aprinsa

S-a dat startul celei de a 22-a editii a Jocurilor Olimpice de Iarna. Ceremonia de deschidere a Olimpiadei de la Soci s-a dovedit a fi un adevarat spectacol compus din 9 parti. Show-ul a inclus explorarea istoriei.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )