Libnet.ro
UNICEF

20:00

FOTO. incepe oficial editia a XXII-a a Jocurilor Olimpice de iarna, la Soci.

România Liberă România Liberă,
FOTO. incepe oficial editia a XXII-a a Jocurilor Olimpice de iarna, la Soci.

Editia a XXII-a a Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci Rusia) incepe oficial vineri 7 februarie, odata cu ceremonia de deschidere, care va avea loc de la ora 18,00, ora Romaniei 20,00 ora locala), si la care si-au anuntat prezenta sefi de stat si de guvern din 44 de tari. Peste 3. 000 de sportivi si tot atatia oficiali, din circa 90 de tari, vor lua parte pana pe 23 februarie la Jocuri, cele mai scumpe din istorie 37 miliarde de euro), si la care Romania va fi reprezentata de 24 de . continuă pe România Liberă

Google marcheaza debutul Jocurilor Olimpice de la Soci printr-un logo special (FOTO)

Google marcheaza, vineri, debutul Jocurilor Olimpice de la Soci, printr-un logo special, cu sase imagini stilizate ale unor sporturi de iarna, probe in cadrul evenimentului. Cea de-a XXII-a editie a Jocurilor.

Deschiderea Jocurilor Olimpice de la Soci, marcata de Google printr-un logo special

Google marcheaza deschiderea Jocurilor Olimpice de la Soci printr-un logo special, care prezinta sase imagini stilizate ale unor sporturi de iarna, probe ale acestui eveniment sportiv. Cea de-a XXII-a editie a J.

GALERIE FOTO: incepe spectacolul Olimpic de la Soci.

Vineri are loc la Soci ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna 2014. Peste 3. 000 de sportivi si tot atatia oficiali, din circa 90 de tari, vor lua parte pana pe 23 februarie la Olimpiada, considerata ca fiind cea mai scumpa din istorie 37 miliarde de euro). Romania va fi reprezentata de 24 de sportivi, la 8 discipline.

intreaga planeta se uita astazi la Rusia. Ziua cea mare a venit. Cea de-a 22-a editie a Jocurilor Olimpice de Iarna incepe azi

Cel mai asteptat eveniment sportiv al anului va incepe, astazi, la Soci! Cea de-a 22-a editie a Jocurilor Olimpice de Iarna va avea parte de o ceremonie de deschidere spectaculoasa, pe masura bugetului gigant de.

E GRANDIOS! Nimeni nu trebuia sa vada pozele astea. Cum arata Satul Olimpic, cu 3 zile inainte de inceperea Jocurilor Olimpice

La Soci au avut loc repetitii generale, cu doar trei zile inainte de inceperea Jocurilor Olimpice de Iarna. Nimeni nu avea voie sa intre in Satul Olimpic cu aparate foto, pentru ca discretia si surpriza sa fie.

Romania, echipament surprinzator la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice

Romania a intrat pe stadionul Fisht din Sochi, vineri seara, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna 2014 intr-un echipament surprinzator.

Istoria Jocurilor Olimpice de Iarna

Apasati aici pentru a citi istoria fiecarei editii a Jocurilor Olimpice de Iarna, incepand de la cea din 1924.

Documentar despre coruptia din spatele Jocurilor Olimpice de la Soci, sambata pe B1 TV

B1 TV va difuza, sambata seara, Jocurile lui Putin, un controversat documentar despre Jocurile Olimpice de Iarna 2014, desfasurate la Soci. Documentarul care demasca coruptia din spatele Jocurilor Olimpice este programat la ora 22.

Muzica lui Eugen Doga a rasunat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2014 de la Soci

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci a inceput vineri, la ora locala 20,14 18,14 la Chisinau), pe Stadionul Olimpic Fist, in fata a numerosi sefi de stat si guverne si a circa 40. 000 de spectatori.

Fostele lesbiene din trupa t.A.T.u. vor canta in ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci

Trupa t. u. , formata din Lena Katina si Yulia Volkova, va canta in cadrul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci, a anuntat presa din Rusia. Cele doua erau cunoscute in anii 2000 ca fiind un cuplu de lesbiene, iar anuntul vine, oarecum, sa contrabalanseze legile adoptate recent de guvernul rus pentru discriminarea homosexualilor.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )