Libnet.ro
UNICEF

22:00

Istoria Jocurilor Olimpice de Iarna

Online Sport Online Sport,
Istoria Jocurilor Olimpice de Iarna

Apasati aici pentru a citi istoria fiecarei editii a Jocurilor Olimpice de Iarna, incepand de la cea din 1924. continuă pe Online Sport

Google, logo dedicat Jocurilor Olimpice de iarna in care apare steagul comunitatii gay

Google a tinut sa marcheze deschiderea Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci cu un logo avand cele sase culori ale steagului comunitatii LGBT lesbiene, gay, bisexuali si transgender), protestand astfel fata de legea din Rusia care interzice propaganda homosexuala.

VIDEO Cea mai neasteptata medalie de aur din istoria Jocurilor Olimpice

Australianul Steven Bradbury a castigat aurul in 2002, la Salt Lake City, la proba de short track, dupa ce toti adversarii sai au cazut cu cativa metri inaintea liniei de sosire. Bradbury, in costum inchis la culoare, era ultimul si se afla la metri buni in spate, insa ceilalti patru finalisti s-au impiedicat unii pe altii si l-au lasat pe acesta sa treaca in fata doar pentru cativa metri. Imaginile cu finalul sunt la 1:30.

intreaga planeta se uita astazi la Rusia. Ziua cea mare a venit. Cea de-a 22-a editie a Jocurilor Olimpice de Iarna incepe azi

Cel mai asteptat eveniment sportiv al anului va incepe, astazi, la Soci! Cea de-a 22-a editie a Jocurilor Olimpice de Iarna va avea parte de o ceremonie de deschidere spectaculoasa, pe masura bugetului gigant de.

FOTO. incepe oficial editia a XXII-a a Jocurilor Olimpice de iarna, la Soci.

Editia a XXII-a a Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci Rusia) incepe oficial vineri 7 februarie, odata cu ceremonia de deschidere, care va avea loc de la ora 18,00, ora Romaniei 20,00 ora locala), si la care si-au anuntat prezenta sefi de stat si de guvern din 44 de tari. Peste 3. 000 de sportivi si tot atatia oficiali, din circa 90 de tari, vor lua parte pana pe 23 februarie la Jocuri, cele mai scumpe din istorie 37 miliarde de euro), si la care Romania va fi reprezentata de 24 de .

Ponta va pleca la Soci, pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de iarna si dineul oferit de Putin

Premierul Victor Ponta va fi prezent, vineri, la Soci, unde va asista la Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarna si va participa la dineul care va fi oferit cu acest prilej de catre presedintele rus.

Romania, echipament surprinzator la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice

Romania a intrat pe stadionul Fisht din Sochi, vineri seara, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna 2014 intr-un echipament surprinzator.

Google marcheaza debutul Jocurilor Olimpice de la Soci printr-un logo special (FOTO)

Google marcheaza, vineri, debutul Jocurilor Olimpice de la Soci, printr-un logo special, cu sase imagini stilizate ale unor sporturi de iarna, probe in cadrul evenimentului. Cea de-a XXII-a editie a Jocurilor.

Documentar despre coruptia din spatele Jocurilor Olimpice de la Soci, sambata pe B1 TV

B1 TV va difuza, sambata seara, Jocurile lui Putin, un controversat documentar despre Jocurile Olimpice de Iarna 2014, desfasurate la Soci. Documentarul care demasca coruptia din spatele Jocurilor Olimpice este programat la ora 22.

LIVE TEXT SOCHI Ceremonie coplesitoare de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna 2014

Cele mai scumpe Jocuri Olimpice din istorie au inceput vineri seara la Sochi, in Rusia. Se pun pe masa 98 de medalii in cele 16 zile de intreceri. Jocurile au fost declarate deschise de Vladimir Putin, presedintele Rusiei, iar flacara olimpica a fost aprinsa in afara stadionului. A fost un spectacol de inalta clasa, plin de elemente de forta atat vizuale, cat si muzicale, in care cultura ruseasca a coplesit, iar artistii rusi si-au pus amprenta creand cea mai spectaculoasa, puternica si frumoasa ceremonie din toate timpurile, asa cum nu s-a vazut nicaieri, nici macar in marea cultura chineza. Am surprins inclusiv intrarea pe arena a atletilor romani. Unul dintre cele cinci cercuri nu s-a aprins in timpul ceremoniei.

LIVE TEXT Sochi Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna 2014. Un cerc nu s-a deschis! Jocurile sunt deschise

Cele mai scumpe Jocuri Olimpice din istorie incep vineri seara la Sochi, in Rusia. Se pun pe masa 98 de medalii in cele 16 zile de intreceri. Evenimentul incepe la ora 18:15 pe Stadionul Fisht si va dura 160 de minute. Pana atunci, amanunte in timp real inainte de ceremonie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )