Libnet.ro
UNICEF

17:30

GALERIE FOTO. Orasele lumii vazute noaptea din avion

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Orasele lumii vazute noaptea din avion

Orice om care zboara noaptea cu avionul isi doreste ca la decolare SAU aterizare sa vada de sus orasul din care pleaca sau in care ajunge in adevarata lui maretie, scaldata in luminile urbei. continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO: Studentii din Iasi vor sa reinventeze ARO. Cum arata si cum va arata masina

Mai multi studenti de la Facultatea de Mecanica din Iasi au reinventat masina de teren ARO si au numit-o iARO Kamarad. Pasiunea lor s-a nascut dupa ce designerul echipei s-a plimbat cu mai multe masini si a decis ca brandul romanesc merita o noua sansa.

GALERIE FOTO. 17 aprilie 1977. 38 de ani de la cea mai grava avalansa din Romania

Grupul de elevi si profesori se afla la Balea Lac intr-o tabara de schi. Timp de doua zile, ei au stat in cabana din cauza ninsorilor abundente. i142;nsa, in dimineata zilei de 17 aprilie, ninsoarea s-a oprit. Moment prielnic pentru lectiile de schi de pe Saua Caprei. Dupa doar cateva minute toti au fost surprinsi de o avalansa puternica a trecut peste lacul Balea si s-a oprit aproape de cabana Paltinul.

GALERIE FOTO. Gara de Nord, inima Bucurestiului de demult

Gara de Nord a ramas in picioare chiar si in timpul bombardamentelor din 1944. insa, in 1992, Gara de Nord trebuia sa fie demolata, asa cum decisesera autoritatiele comuniste. Nicolae Ceausescu intentiona sa o darame si sa o mute la marginea orasului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )