Libnet.ro
UNICEF

18:00

GALERIE FOTO. RECORD ABSOLUT. Fred Finn, omul care a zburat peste 24 de milioane de kilometri

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. RECORD ABSOLUT. Fred Finn, omul care a zburat peste 24 de milioane de kilometri

Britanicul Fred Finn este unul dintre cei mai invidiati oameni din lume. A reusit sa zboare peste 24 de milioane de kilometri, ceea ce inseamna ca echivalentul a 31 de calatorii dus-intors pana la Luna. Ba mai mult, Fred Finn a reusit si performanta de a calatori de 718 zboruri la bordul avioanelor Concorde. continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO. Ponta spune ca NU ESTE DEPUTAT cand vine vorba despre pensiile speciale pentru alesi. Ce alte functii sustine insa ca mai are

Premierul Victor Ponta, care este si deputat din partea Partidului Social Democrat in Parlamentul Romaniei, intrebat despre cum apreciaza proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor, a declarat ca Nu sunt deputat, sunt presedintele PSD, prim-ministru. si a precizat apoi ca Parlamentul poate decide singur asupra acestui lucru.

GALERIE FOTO. Orasele lumii vazute noaptea din avion

Orice om care zboara noaptea cu avionul isi doreste ca la decolare SAU aterizare sa vada de sus orasul din care pleaca sau in care ajunge in adevarata lui maretie, scaldata in luminile urbei.

GALERIE FOTO. 135 de ani de la infiintarea Bancii Nationale a Romaniei

Prima bancnota emisa de BNR a fost cea de 1000 lei care a circulat pana in anul 1933. Pana in 1848, BNR a fost o institutie privata, controlata cu mana de fier de catre actionari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )