Libnet.ro
UNICEF

06:30

GALERIE FOTO. Romanii din Italia, nemultumiti de declaratiile lui Iohannis

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Romanii din Italia, nemultumiti de declaratiile lui Iohannis

Daca unii dintre acestia sustin ca nu au putut participa la intalnirea cu seful statului din varii motive mai mult sau mai putin obiective, altii sustin ca prin declaratiile facute de presedintele Romaniei -merg in Italia pentru a apara drepturile romanilor de acolo- a lasat sa se inteleaga ca Italia isi bate joc de romani, sustine Andi Radiu, un jurnalist roman stabilit la Roma . continuă pe România Liberă

Romanii din Italia, nemultumiti de declaratiile presedintelui Iohannis facute in timpul vizitei sale din Peninsula (VIDEO)

Romanii din Italia sunt suparati pe presedintele Klaus Iohannis. Dupa ce mai multi romani conationali stabiliti in Peninsula s-au declarat nemultumiti ca nu au putut participa la intalnirea cu seful.

Mesajul lui Iohannis pentru romanii din Italia

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, luni, reprezentantilor diasporei din Italia, cu care s-a intalnit la Palazzo della Cancelleria din Roma ca exista un proiect privind votul prin corespondenta si ca ii va urmari evolutia, Parlamentul avand rolul de a adopta o solutie, oricare ar fi aceasta, potrivit Mediafax.

Klaus Iohannis, la intalnirea cu romanii din Italia: Sa renuntam la principiul neincrederii in autoritati. Sunt mai multe variante pentru votul prin corespondenta

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis romanilor din Italia, cu care s-a intalnit in cursul zilei de luni, ca votul prin corespondenta este pe cale sa devina realitate. intalnirea a avut loc in cladirea T.

Corespondenta de la Roma. Cum l-au primit romanii din Italia pe Klaus Iohannis. Diaspora italiana, pregatita pentru institutia primei-doamne

La cinci luni de la alegerile prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis pare sa se bucure in continuare de increderea romanilor din Italia, unde se regaseste cea mai mare comunitate romaneasca din Diaspora. Romanii din Italia ii cer sotiei presedintelui, Carmen Iohannis, reactivarea institutiei de Prima-doamnea a Romaniei, dupa 25 de ani de stagnare.

Romanii din Italia vor mai multa Prima Doamna

Romanii din dispora dau din nou tonul: i-au transmis sotiei presedintelui, Carmen Iohannis, sa nu mai stea in umbra, sa faca un pas apasat in fata, penru ca acum este chiar o institutie.

Klaus Iohannis, la intalnirea cu studentii romani din Italia: Trebuie sa reasezam educatia la locul potrivit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la intalnirea cu studentii romani din Italia, ca educatia si cultura trebuie reasezate la locul potrivit. Trebuie sa reasezam educatia si cultura la locul.

Klaus Iohannis, diasporei din Italia: Exista un proiect pentru votul prin corespondenta, ii urmaresc evolutia

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, luni, reprezentantilor diasporei din Italia, cu care s-a intalnit la Palazzo della Cancelleria din Roma, ca exista un proiect privind votul prin corespondenta si ca ii va urmari evolutia, Parlamentul avand rolul de a adopta o solutie, oricare ar fi aceasta.

GALERIE FOTO. STARE DE URGENTA la Baltimore dupa inmormantarea unui tanar de culoare decedat in inchisoare

Orasul american Baltimore s-a transformat noaptea trecuta intr-un camp de lupta din cauza unor proteste. Problemele au inceput dupa funeraliile unui tanar de culoare care a murit in detentie.

GALERIE FOTO. Cernobil, 29 de ani de la cel mai mare dezastru nuclear din istoria omenirii

Specialistii spun ca explozia reactorului de la Cernobil este cel mai mare dezastru nuclear din istoria omenirii. Atunci, in atmosfera s-au raspandit radiatii de peste o suta de ori mai multe decat bombele atomice de la Hiroshima si Nagasaki.

UPDATE. VIDEO+GALERIE FOTO. Peste 1.300 morti si cladiri distruse, dupa cutremurul de 7,9 grade, in Nepal

Zeci de persoane au murit, iar mai multe cladiri istorice din Kathmandu s-au prabusit, in urma cutremurului de sambata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )