Libnet.ro
UNICEF

01:05

GAME cu GAME Simona Halep in turul 2 la Roma

Online Sport Online Sport,
GAME cu GAME Simona Halep in turul 2 la Roma

Simona Halep si-ainceputparcursul in turneul de simplu de la Roma, miercuri cu incepere de la ora 12:00, contra americancei Alison Riske. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep in turul 2 la Roma (12:00)

Simona Halep isi incepe parcursul in turneul de simplu de la Roma, miercuri cu incepere de la ora 12:00, contra americancei Alison Riske.

Simona Halep, inainte de primul meci de la Roma: Nu simt nicio presiune. Si anul trecut am fost pe locul doi, e normal sa fiu acolo

In acesta saptamana va avea loc turneul Premier de la Roma, competitie unde Simona Halep va fi cap de serie numarul doi. Nu simt nicio presiune. Si anul trecut am fost pe locul doi. Am castigat multe meciuri anul acesta, e normal sa fiu acolo, a precizat Halep pentru site-ul oficial al competitiei italiene.

Roma 2015: Simona Halep, in turul al treilea, dupa ce a trecut de Riske, scor 6-3, 6-0

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 2, s-a calificat in turul al treilea al turneului Premier 5 de la Roma, dupa ce a eliminat-o pe americanca Alison Riske, 45 WTA, cu scorul de 6-3, 6-0.

Victorie pentru Simona Halep in turul doi al turneului de la Roma

Simona Halep a castigat in turul doi al turneului de la Roma, scor 6 - 3, 6 - 0, in fata americancei Alison Riske. Aceasta a fost prima confruntare dintre romanca si jucatoarea din Statele Unite, clasata pe.

Simona Halep joaca si dublu la Roma

La fel ca si la Miami sau Stuttgart, Simona Halep va juca si in competitia de dublu a turneului WTA Premier 5 de la Roma.

Simona Halep debuteaza marti la Roma

Pentru Simona Halep ziua de marti marcheaza debutul sau in turneul WTA de la Roma, competitie unde in urma cu doi isi incepea ascensiunea spre elita tenisului feminin.

Simona Halep ajunge in turul 3 la Roma dupa o victorie categorica

Revenita in circuit dupa dusul rece de la Madrid, unde a fost eliminata in primul tur, Simona Halep a avut nevoie doar de o ora pentru a obtine victoria in fata americancei Alison Riske, in turul 2 la Roma. Pentru Halep aceasta este a 27-a victorie obtinuta in 2015.

Roma 2015: Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2. Primul duel intre cele doua

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie 2, si-a aflat adversara din turul al doilea al turneului Premier 5 de la Roma. Ea o va intalni pe americanca Alison Riske, 45 WTA.

Turneul de la Roma: Simona Halep o va intalni in turul doi pe americanca Alison Riske

Simona Halep va evolua direct in turul doi la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, astfel ca in runda secunda o va intalni pe teren pe americanca Alison Riske, locul 45 WTA. imi place totul aici, la Roma, m.

Simona Halep, duel de foc in turul 3 la Roma

Simona Halep va avea o misiune extrem de dificila in optimile de finala ale turneului de la Roma.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )