Libnet.ro
UNICEF

00:08

Gamescom 2014 PlayStation 4 te lasa sa imprumuti un joc prietenilor

Playtech Playtech,
Gamescom 2014 PlayStation 4 te lasa sa imprumuti un joc prietenilor

Consola Playstation 4 a ajuns in casele a peste 10 milioane de persoane din intreaga lume, au anuntat oficialii Sony, la Koln, in cadrul Gamescom 2014. De asemenea, Sony a anuntat noi functii pentru consola sa. Cei de la Sony au anuntat, tot in cadrul conferintei de presa de la Gamescom 2014, ca Playstation 4 va primi, odata cu actualizarea System Software 2. 0, o serie de functii noi, pe care fanii le asteapta inca de cand consola a fost prezentata []. continuă pe Playtech

Gamescom 2014: Toate jocurile lansate pe PlayStation 4 [VIDEO]

Playstation 4 va primi o multime de titluri noi in viitorul apropiat. in cadrul conferintei de la Gamescom 2014, oficialii Sony au anuntat titlurile pe care platforma mizeaza in urmatorul an. Conferinta Playstation de anul acesta a fost cea mai bogata in anunturi legate de jocuri, a declarat Jim Ryan, directorul Sony Computer Entertainment Europe. Playtech s-a aflat in public si noi tindem sa il credem pe cuvant. intreaga conferinta a fost presarata cu trailere spectaculoase, fie ale unor jocuri [].

Gamescom 2014: Playstation 4 are 10 milioane de cumparatori si primeste noi functii

Consola Playstation 4 a ajuns in casele a peste 10 milioane de persoane din intreaga lume, au anuntat oficialii Sony, la Koln, in cadrul Gamescom 2014.

Gamescom 2014: Cele mai noi jocuri prezentate de Microsoft pentru Xbox One [VIDEO]

Microsoft a prezentat noi vesti despre Xbox One si jocurile care vor veni pe aceasta consola ieri, in avanpremiera Gamesc 2014 de la Koln. Printre principalele vesti pe care le-a adus Microsoft la conferinta de presa Xbox One de la Koln a fost faptul ca utilizatorii europeni vor putea sa instaleze FIFA 15 pe 25 septembrie pentru 400 de euro. De asemenea, Microsoft a anuntat si o serie noua de dezvoltatori indie de jocuri care vor introduce titluri pentru aceasta [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )