Libnet.ro
UNICEF

22:00

Gamescom 2014: Playstation 4 are 10 milioane de cumparatori si primeste noi functii

Adevărul Adevărul,
Gamescom 2014: Playstation 4 are 10 milioane de cumparatori si primeste noi functii

Consola Playstation 4 a ajuns in casele a peste 10 milioane de persoane din intreaga lume, au anuntat oficialii Sony, la Koln, in cadrul Gamescom 2014. continuă pe Adevărul

Gamescom 2014 PlayStation 4 te lasa sa imprumuti un joc prietenilor

Consola Playstation 4 a ajuns in casele a peste 10 milioane de persoane din intreaga lume, au anuntat oficialii Sony, la Koln, in cadrul Gamescom 2014. De asemenea, Sony a anuntat noi functii pentru consola sa. Cei de la Sony au anuntat, tot in cadrul conferintei de presa de la Gamescom 2014, ca Playstation 4 va primi, odata cu actualizarea System Software 2. 0, o serie de functii noi, pe care fanii le asteapta inca de cand consola a fost prezentata [].

Gamescom 2014: Toate jocurile lansate pe PlayStation 4 [VIDEO]

Playstation 4 va primi o multime de titluri noi in viitorul apropiat. in cadrul conferintei de la Gamescom 2014, oficialii Sony au anuntat titlurile pe care platforma mizeaza in urmatorul an. Conferinta Playstation de anul acesta a fost cea mai bogata in anunturi legate de jocuri, a declarat Jim Ryan, directorul Sony Computer Entertainment Europe. Playtech s-a aflat in public si noi tindem sa il credem pe cuvant. intreaga conferinta a fost presarata cu trailere spectaculoase, fie ale unor jocuri [].

BERD finanteaza cu 10 milioane de euro operatorul de apa si canalizare din Constanta

BERD acorda un nou imprumut in valoare de pana la 10 milioane euro catre SC Raja SA Constanta, unul din cei mai mari operatori de servicii de apa din Romania, potrivit unui comunicat de presa.

Gamescom 2014: Cele mai noi jocuri prezentate de Microsoft pentru Xbox One [VIDEO]

Microsoft a prezentat noi vesti despre Xbox One si jocurile care vor veni pe aceasta consola ieri, in avanpremiera Gamesc 2014 de la Koln. Printre principalele vesti pe care le-a adus Microsoft la conferinta de presa Xbox One de la Koln a fost faptul ca utilizatorii europeni vor putea sa instaleze FIFA 15 pe 25 septembrie pentru 400 de euro. De asemenea, Microsoft a anuntat si o serie noua de dezvoltatori indie de jocuri care vor introduce titluri pentru aceasta [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )