Libnet.ro
UNICEF

23:45

Gata cu fotbalul! Ultimul brazilian din fotbalul romanesc anunta: Pentru mine incepe o alta etapa de acum inainte

Adevărul Adevărul,
Gata cu fotbalul! Ultimul brazilian din fotbalul romanesc anunta: Pentru mine incepe o alta etapa de acum inainte

Fotbalul romanesc isi pierde ultimul magician al balonului, care la 37 de ani a decis sa agate ghetele in cui si sa se apuce de altceva. continuă pe Adevărul

Seful Consiliului National Kurd din Romania explica, pentru RL, miza referendumului pentru independenta Kurdistanului

Referendumul organizat duminica pentru regiunea nordica a Irakului, care inca se afla in conflict armat cu gruparea ISIS, nu inseamna independenta imediata pentru kurzi. Un DA la acest referendum este un punct de presiune asupra Guvernului irakian si un pas inainte pentru declararea statului kurd.

VIDEO Sampdoria - AC Milan 2-0/ A doua infrangere din acest sezon pentru echipa lui Vincenzo Montella

AC Milan a suferit a doua infrangere in actuala editie a campionatului italian, scor 0-2 pe terenul Sampdoriei, in etapa a sasea din Serie A. Diavolii se afla pe locul cinci in clasament, la sase puncte in spatele liderului Napoli.

Robu: Timisoara primeste 10% din suma solicitata pentru interventii dupa furtuna, altii un milion de euro pentru biserici

Primarul Nicolae Robu a declarat vineri ca Timisoara a fost din nou discriminata de Guvern, intrucat desi a fost cea mai afectata localitate de furtuna de duminica, a primit cei mai putini bani, deoarece premierul Mihai Tudose i-a cerut ca solicitarile sa se limiteze strict la scoli si spitale, in timp ce alte localitati au primit mult mai mult, inclusiv pentru biserici, relateaza Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )