Libnet.ro
UNICEF

18:00

Gazprom taie din gazele spre Romania. Ministrul Energiei: Nu exista niciun risc pentru populatie

Antena3 Antena3,
Gazprom taie din gazele spre Romania. Ministrul Energiei: Nu exista niciun risc pentru populatie

Ministrul delegat pentru energie, Razvan Nicolescu, a declarat dupa sedinta de analiza avuta cu reprezentantii Transgaz, OMV Petrom si Romgaz Medias ca decizia Gazprom de a reducere cu 5% exporturile de gaze. continuă pe Antena3

Gazprom taie din gazele livrate Romaniei. Nicolescu: Exporturile de gaze au fost reduse cu 5%, fara o informare oficiala

Grupul rus Gazprom a redus vineri cu 5% exporturile de gaze naturale catre Romania fata de nivelul planificat, fara ca autoritatile de la Bucuresti sa fie informate oficial, a declarat ministrul delegat pentru.

Ministrul Energiei: Nu exista niciun motiv de ingrijorare privind alimentarea cu gaz natural in perioada de iarna

Ministrul Energiei, Razvan Eugen Nicolescu, a declarat, vineri, referitor la situatia Romaniei privind aprovizionare cu gaz natural in perioada de iarna ca nu exista niciun motiv de ingrijorare privind.

Ministrul Energiei: Nu exista niciun motiv de ingrijorare privind alimentarea cu gaz natural in perioada de iarna (VIDEO)

Ministrul Energiei, Razvan Eugen Nicolescu, a declarat, vineri, referitor la situatia Romaniei privind aprovizionare cu gaz natural in perioada de iarna ca nu exista niciun motiv de ingrijorare privind.

Tarom suplimenteaza in sezonul de iarna zborurile din Bucuresti spre Roma, Dubai, Geneva si Chisinau

Tarom va suplimenta in sezonul de iarna 2014-2015 zborurile catre patru destinatii din reteaua sa, respectiv din Bucuresti spre Roma, Dubai, Geneva si Chisinau, a anuntat compania aeriana.

VIDEO. UPDATE. Gazprom a redus exporturile de gaze catre Romania, fara o informare oficiala. Ministrul Energiei: Nu exista niciun motiv de ingrijorare

Grupul rus Gazprom a redus vineri cu 5% exporturile de gaze naturale catre Romania fata de nivelul planificat, fara ca autoritatile de la Bucuresti sa fie informate oficial, informeaza Mediafax.

Razvan Nicolescu, ministrul Energiei: Sunt companii care fac lobby la Bruxelles pentru scumpirea gazelor destinate populatiei

Mai multe companii au facut lobby la Bruxelles pentru majorarea pretului la gazele destinate populatiei, vizand cresterea propriilor venituri prezente si viitoare, a declarat Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie.

Gazprom, gaze mai putine pentru Romania; statul roman nu a fost informat

Grupul rus Gazprom a redus vineri exporturile de gaze naturale catre Romania cu 5% fata de nivelul planificat, fara a informa oficial autoritatile de la Bucuresti, a declarat ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu.

Marius Copil a castigat al doilea meci din Cupa Davis: Romania egaleaza Suedia

Maris Copil, locul 174 ATP, l-a invins, vienri, la Arenele BNR din Bucuresti, pe sportivul Elias Ymer, locul 242 ATP, astfel ca Romania a egalat scorul, 1-1, in intalnirea cu Suedia din Cupa Davis, informeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )