Libnet.ro
UNICEF

22:30

Geanina Ilies a fugit de canicula pe cel mai frumos drum din lume!

ADPM ADPM,
Geanina Ilies a fugit de canicula pe cel mai frumos drum din lume!

Geanina Ilies, frumoasa prezentatoare a stirilor sportive de la Antena 1, si-a propus ca vara aceasta sa exploreze mai mult ca niciodata locurile minunate din Romania. Astfel se face ca a reusit sa scape de canicula din Bucuresti petrecandu-si doua zile de vis in zona Transfagarasan, cel mai frumos drum din lume, asa cum a fost catalogat de Top Gear. Continue reading . continuă pe ADPM

Imagini din cel mai scump hotel din lume. O noapte aici costa 60.000 de euro

Cel mai frumos si, totodata, cel mai scump hotel din lume se afla in Elvetia. O noapte in respectivul hotel costa 60. 000 de euro. in pretul exorbitant intra insa un etaj intreg. 12 camere cu bai proprii,.

DN 7 ramane cel mai periculos drum din Valcea. in acest an, pe DN 7 s-au produs 30 de accidente rutiere

Bilant negru pe drumurile nationale din Valcea. 22 de persoane au murit si alte 225 au fost ranite in primul semestru al acestui an. DN 7 ramane si in acest an soseaua pe care s-au produs cele mai multe evenimente rutiere.

Cum a scapat Geanina Ilies, vedeta Antena 1, de canicula

Prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1, Geanina Ilies, si-a propus ca vara aceasta sa exploreze mai mult ca niciodata locurile minunate din Romania.

Cel mai bun hairstylist din Romania. Concurs pentru profesionisti, jurizat de profesionisti!

Concursul Cel Mai bun Hairstylist din Romania isi doreste sa dea o sansa stilistilor aflati la inceput de drum, dar si celor consacrati de a-si demonstra abilitatile profesionale. Concursul este unul echili.

Cat de mult costa sa traiesti in saracie. Cel mai scump oras din lume pentru expati se afla in Africa

Pentru a doua oara in trei ani, orasul african Luanda a obtinut titlul de cel mai scump oras din lume pentru expati. in timp ce cea mai mare parte a populatiei traieste intr-o saracie extrema la marginea.

Cat de mult costa sa traiesti in saracie. Cel mai scump oras din lume se afla in Africa

Pentru a doua oara in trei ani, orasul african Luanda a obtinut titlul de cel mai scump oras din lume pentru *expati. in timp ce cea mai mare parte a populatiei traieste intr-o saracie extrema la marginea.

FOTO: Cum arata, in interior, SUBMARINUL RUSESC Typhoon, cel mai mare submarin construit ...

Submarinul rusesc Typhoon este cel mai mare submarin din lume, cu o lungime de peste 170 de metri si o latime de 23 de metri. Rechinul, cum este numit in Rusia, poate transporta 20 de rachete nucleare balistice. Pana in prezent, au fost construite doar sase astfel de submarine. Doar trei submarine au ramas intacte, insa au fost scoase din uz, datorita unui acord intre URSS si SUA, semnat de fostul presedinte sovietic Mihail Gorbaciov, conform publicatiei englihrussia. com. Submarinele .

CBRE: 2013, cel mai bun an din criza pentru inchirierile de birouri

Suprafata totala de birouri tranzactionata in Capitala este estimata sa ajunga la 240. 000 metri patrati pana la finalul acestui an, cel mai inalt nivel din ultimii cinci ani, potrivit raportului CBRE despre piata spatiilor de birouri in.

Cine e Tottenham? Echipa care ia banii pentru cel mai mare transfer din fotbal al tuturor timpurilor

Gigi Becali s-a facut din nou de ras, miercuri, punand bete in roate la transferul lui Vlad Chiriches catre Tottenham cu o replica caracteristica: Eu sunt Becali. Cine e Tottenham?. Haideti sa vedem cine este Tottenham, clubul care in aceste zile tine alaturi de Real Madrid capul de afis al fotbalului, fiind la un pas de a face cel mai mare transfer din istorie.

Cel mai RAPID Lamborghini Gallardo din istorie: o ultima editie speciala!.

Lamborghini Gallardo se apropie tot mai mult de o iesire spectaculoasa de pe scena lumii auto, insa pana la inlocuirea sa cu un nou model, Gallardo a mai primit o ultima editie speciala. Squadra Corse se anunta a fi cel mai rapid Gallardo din istorie si va fi prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt din aceasta toamna. Gallardo Squadra Corse este propulsat de acelasi V10 disponibil la editia Superleggera. Insa motorul, de 5,2 litri, cu 562 CP, poate propulsa masina pana .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )