Libnet.ro
UNICEF

05:00

Generatia N-am: Cum sunt cei care vor crea orasul inteligent

Playtech Playtech,
Generatia N-am: Cum sunt cei care vor crea orasul inteligent

La etajul 7 dintr-o cladirea de la Eroilor, Bogdan imi povesteste cum in seara precedenta a gandit o aplicatie care poate deveni un startup de succes in corporatii. A facut asta in trei ore, de la idee la proiect, si el numeste asta rapid prototyping. Biroul in care sunt este al Qualitance si de la [] Generatia N-am: Cum sunt cei care vor crea orasul inteligent Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cine sunt parlamentarii care vor pensii speciale

Atrasi de pensiile de serviciu pe care parlamentarii din alte state europene le primesc, 255 de senatori si deputati au semnat un proiect de lege prin care ar primi si ei acelasi tip de indemnizatii speciale, scriu jurnalistii de la Gandul .

Hells Kitchen-Iadulbucatarilor: cine sunt concurentii care vor ajunge cu un pas mai aproape de marea finala

Hells Kitchen - Iadul bucatarilor. Pentru cinci dintre concurentii de la Hells Kitchen Iadul bucatarilor emotiile vor atinge cote maxime in editia de luni seara: juriul ii va nominaliza pe cei care vor primi tunicile negre si vor ajunge astfel cu un pas mai aproape de marea finala. Despre cine este vorba telespectatorii Antenei 1 vor afla in editia de luni, 20 aprilie, difuzata de la ora 20.

Credinta pierde tot mai mult teren in Romania: Tinerii si cei cu studii superioare sunt cei care se indeparteaza tot mai mult de Biserica

In Romania, tara cu cele mai multe biserici pe cap de locuitor din Uniunea Europeana, credinta pierde teren in randul conationalilor, informeaza B1 TV. Cifrele arata ca tot mai putini romani se declara.

REVISTA PRESEI. Topul celor mai bogati parlamentari care vor pensii speciale

Din ziarele de luni, aflam ca o delegatie condusa de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a fost primita la sediul FMI, cele mai multe pasaje si poduri din Bucuresti nu sunt verificate inainte de a fi deschise traficului, motivul productivitatii scazute si a salariilor mici din Romania, topul celor mai bogati parlamentarii care vor pensii speciale, dar si despre soarta concesiunii autostrazii Comarnic-Brasov.

Seful cancelariei prezidentiale i-a numit basisti orfani pe cei care au contestat cadrul in care au avut loc consultarile de la Palatul Cotroceni

Dan Mihalache, seful cancelariei prezidentiale, da dovada de un limbaj de mahala. Acesta i-a numit pe cei care au criticat cadrul constitutional al consultarilor de la Cotroceni basisti orfani. Totul dupa ce.

CNAS: Romanii care vor sa se trateze in strainatate sa se informeze inainte, altfel pot plati mult

Romanii care vor sa plece la tratament in strainatate trebuie sa o faca in cunostinta de cauza, sa se informeze la sursa, si nu la cunostinte, pentru ca altfel risca sa plateasca foarte mult, a.

Subiectele zilei: De ce verdictul dat de CCR nu il va afecta pe Dan Sova; Top 10 cei mai bogati parlamentari care vor pensii speciale; Zeci de mii de profesori, in ilegalitate. Cum isi pot creste legal veniturile

Cam 5% din oamenii din PMP o mai sustin pe Elena Udrea. Europarlamentarul Siegfried Muresan, prim-vicepresedintele PMP, spune despre Elena Udrea ca unii au sustinut-o din convingere, altii au fost patimasi, cativa o mai sustin si azi, dar acestia sunt probabil in jur de 5 la suta din PMP. Cum a ajuns Ioan Clamparu cel mai mare traficant de femei din lume. Cautat timp de mai bine de 12 ani prin Interpol, Ioan Clamparu, zis Cap de Porc, unul dintre cei mai cruzi interlopi romani, isi va petrece urmatorii ani in Romania. Nu oricum, ci intr-un penitenciar de maxima securitate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2574 seconds )