Libnet.ro
UNICEF

07:30

Hells Kitchen-Iadulbucatarilor: cine sunt concurentii care vor ajunge cu un pas mai aproape de marea finala

Adevărul Adevărul,
Hells Kitchen-Iadulbucatarilor: cine sunt concurentii care vor ajunge cu un pas mai aproape de marea finala

Hells Kitchen - Iadul bucatarilor. Pentru cinci dintre concurentii de la Hells Kitchen Iadul bucatarilor emotiile vor atinge cote maxime in editia de luni seara: juriul ii va nominaliza pe cei care vor primi tunicile negre si vor ajunge astfel cu un pas mai aproape de marea finala. Despre cine este vorba telespectatorii Antenei 1 vor afla in editia de luni, 20 aprilie, difuzata de la ora 20. continuă pe Adevărul

Cine sunt parlamentarii care vor pensii speciale

Atrasi de pensiile de serviciu pe care parlamentarii din alte state europene le primesc, 255 de senatori si deputati au semnat un proiect de lege prin care ar primi si ei acelasi tip de indemnizatii speciale, scriu jurnalistii de la Gandul .

Romanii au talent 2015. Cine sunt concurentii pe care Andi Moisescu i-a trimis direct in semifinala

La cea de-a saptea editia a emisiunii Romanii au talent, echipa Speed Cubing a fost trimisa direct in semifinala de juratul Andi Moisescu, dupa ce l-au impresionat cu rezolvarea unor cuburi Rubik in doar cateva secunde.

REVISTA PRESEI. Topul celor mai bogati parlamentari care vor pensii speciale

Din ziarele de luni, aflam ca o delegatie condusa de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a fost primita la sediul FMI, cele mai multe pasaje si poduri din Bucuresti nu sunt verificate inainte de a fi deschise traficului, motivul productivitatii scazute si a salariilor mici din Romania, topul celor mai bogati parlamentarii care vor pensii speciale, dar si despre soarta concesiunii autostrazii Comarnic-Brasov.

Subiectele zilei: De ce verdictul dat de CCR nu il va afecta pe Dan Sova; Top 10 cei mai bogati parlamentari care vor pensii speciale; Zeci de mii de profesori, in ilegalitate. Cum isi pot creste legal veniturile

Cam 5% din oamenii din PMP o mai sustin pe Elena Udrea. Europarlamentarul Siegfried Muresan, prim-vicepresedintele PMP, spune despre Elena Udrea ca unii au sustinut-o din convingere, altii au fost patimasi, cativa o mai sustin si azi, dar acestia sunt probabil in jur de 5 la suta din PMP. Cum a ajuns Ioan Clamparu cel mai mare traficant de femei din lume. Cautat timp de mai bine de 12 ani prin Interpol, Ioan Clamparu, zis Cap de Porc, unul dintre cei mai cruzi interlopi romani, isi va petrece urmatorii ani in Romania. Nu oricum, ci intr-un penitenciar de maxima securitate.

Nu poate renunta scoala romaneasca la invatarea bazata pe memorarea mecanica? Mircea Miclea critica modul in care vor fi evaluati copiii de la clasa pregatitoare: Fisele de evaluare pun accent pe memorare, in loc de abilitati

Fisele de evaluare a copiilor la finalul clasei pregatitoare ar trebui sa verifice competentele emotionale, sociale, de autoreglare, de psihomotricitate, pentru ca restul cunostintelor elevul le poate dobandi usor ulterior. Cercetarile stiintifice arata ca cel mai bun predictor pentru reusita in clasele I-IV sunt exact aceste competente: copilul sa invete sa isi gestioneze furia, sa respecte regulile, sa fie autonom in a rezolva sarcini, a declarat pentru HotNews. ro psihologul Mircea Miclea, fost ministru al Educatiei. Miclea a precizat ca Finlanda merge exact pe acest tip de evaluare si ca fisele nu ar trebui sa verifice cate cunostinte are copilul de 6-7 ani la religie, la romana, cunostinte care se pot dobandi foarte rapid, intr-o luna de scoala.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )