Libnet.ro
UNICEF

01:05

Geniul de 11 ani care vrea sa aiba viata unui copil obisnuit [VIDEO]

Playtech Playtech,
Geniul de 11 ani care vrea sa aiba viata unui copil obisnuit [VIDEO]

Jaxon Cota este un copil aparent obisnuit, de 11 ani. Totusi, sunt sanse foarte) mari sa fie mult mai inteligent decat toti oamenii pe care ii cunosti. Are un IQ de 148 de puncte si face parte din MENSA de la 9 ani. in plus, rezolva probleme de matematica la nivel de liceu atunci cand [] Geniul de 11 ani care vrea sa aiba viata unui copil obisnuit [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Copilul geniu care vrea doar sa aiba o viata obisnuita [VIDEO]

Jaxon Cota este un copil aparent obisnuit, de 11 ani. Totusi, sunt sanse foarte) mari sa fie mult mai inteligent decat toti oamenii pe care ii cunosti. Are un IQ de 148 de puncte si face parte din grupul Mensade la 9 ani. in plus, rezolva probleme de matematica la nivel de liceu atunci cand [] Copilul geniu care vrea doar sa aiba o viata obisnuita [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Are 11 ani si lumea il lauda ca e geniu, dar el vrea doar o viata normala

Unii dintre cei mai destepti oameni ai planetei au fost descoperiti de mici. Un astfel de copil geniu este insa nemultumit ca nu poate avea o viata normala.

Copila de 11 ani, agresata pe strada

Tot mai multe cazuri de viol ies la iveala. in Calarasi, un tata sustine ca la doar 11 ani, fiica i-a fost agresata pe strada. Omul a depus o plangere la politie, dar in urma anchetei, dosarul a fost.

Copila batuta la 11 ani si abuzata sexual la 13 ani

In deja celebrul Vaslui, o copila de doar 13 ani acuza ca fost supusa la perversiuni sexuale chiar de sotul asistentei maternale, care avea grija de ea. Totul a iesit la iveala dupa ce mama de imprumut ar fi.

Un pusti de 11 ani si alti doi minori s-au ales cu dosare penale dupa ce i-au furat unei adolescente portofelul si un smartphone

Trei tineri cu varstele de 11, 15 si respectiv 17 ani, din Galati s-au ales cu dosar penal dupa ce au furat un portofel si un telefon mobil. Acestia au profitat de faptul ca o adolescenta s-a ridicat de pe banca pentru a primi felicitarile prietenilor si i-au sustras portofelul si telefonul lasate pe banca, dupa care s-au deplasat spre faleza Dunarii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )