Libnet.ro
UNICEF

12:30

Geoana: Cota unica nu se va modifica in 2014

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Geoana: Cota unica nu se va modifica in 2014

Senatorul Partidului Social Democrat PSD), Mircea Geoana, a declarat azi, in cadrul unei emisiuni televizate, ca pentru anul urmator cota unica va ramane la acelasi nivel, deoarece nu este posibila modificarea nici din punct de vedere politic, nici economic, arata sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Noua disputa PSD-PNL: salarii si pensii contra cota unica.

Cresterea cotei unice de la 16% la 22% si scaderea TVA de la 24% la 22% este varianta invocata de premierul Victor Ponta in cadrul USL pentru cresterea incasarilor bugetare. O alta varianta ar fi cota unica de 20% si TVA de 22%. Victor Ponta le-a explicat liberalilor ca masura ar putea sa fie aplicata de la 1 ianuarie 2014. Premierul a spus ca incasarile la buget pe primele noua luni ale lui 2013 sunt sub cele prognozate, cu sase miliarde de lei. Cu toate acestea liberalii au anuntat ca se opun .

Ponta anunta ca nu se va mari cota unica, dar avertizeaza ca rectificarea bugetara va fi negativa

Premierul Victor Ponta a infirmat, vineri, in cadrul sedintei de guvern, ca nu va mari cota unica, asa cum se vehicula pe surse. Vreau sa spun inca o data povestea cu cota unica este o poveste de presa.

Ponta clarifica neintelegerile din USL: Cota unica nu va creste

Cota unica nu creste, a declarat, vineri, premierul Victor Ponta, inaintea sedintei de guvern. Cresterea cotei unice este un doar o poveste, a afirmat seful Guvernului. Stire in curs de.

Crin Antonescu: Cota unica ramane 16%

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi la Slatina ca nivelul cotei unice va ramane cel actual, asa cum prevede si programul de guvernare, respectiv 16%. Cota unica ramane cum am stabilit si cum scrie si in programul de guvernare 16%, a declarat Antonescu, co-presedinte al USL, citat de Agerpres.

Mircea Geoana, la Pro TV: Crin Antonescu se afla intr-o culegere de voturi de pe partea dreapta. A pierdut din simpatia votantilor PSD

Senatorul PSD Mircea Geoana a vorbit, la emisiunea Dupa 20 de ani, despre cota unica de impozitare, despre sansele lui Crin Antonescu la presedintie, dar si despre posibilitatea de a mai candida inca o data pentru fotoliul de la Cotroceni.

Bombele anului 2014? Creste cota unica si scade TVA

Liderii USL au vorbit la finalul ultimei sedinte a Uniunii despre varianta reducerii TVA si cresterii cotei unice in contextul discutiilor legate de constructia bugetara pentru anul 2014, au declarat surse din USL, potrivit Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.4259 seconds )