Libnet.ro
UNICEF

00:08

Geoana: Am fost chemat la DNA pentru a da o declaratie intr-un dosar aflat in lucru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Geoana: Am fost chemat la DNA pentru a da o declaratie intr-un dosar aflat in lucru

ACTUALIZARE 16:16 Senatorul Mircea Geoana a declarat, azi la iesirea de la DNA, ca a fost chemat de procurori sa dea o declaratie intr-un dosar aflat in lucru, precizand ca nu poate sa spuna mai mult, pentru ca este o cauza aflata in faza de urmarire penala, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Mircea Geoana, audiat la DNA in dosarul lui Vanghelie

Presedintele PSRo, Mircea Geoana, a venit, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie DNA),pentru a fi audiat ca martor in dosarul primarului suspendat Marian Vanghelie .

ANI a sesizat DNA pentru posibile fapte penale ale unui fost consilier din CRFPA Dolj

Agentia Nationala de Integritate ANI) a sesizat Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a verifica daca Breazu Adriana Emilia, fost consilier in cadrul Centrului Regional pentru Formarea Profesionala a Adultilor Dolj, s-a aflat in conflict de interese si a savarsit, de asemenea, abuz in serviciu.

Tariceanu, dupa intalnirea cu oficialii straini: Au fost abordate mai multe teme, intr-o maniera deschisa

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a explicat, in urma discutiilor avute cu oficialii straini, ca au fost abordate mai multe subiecte, intr-o maniera deschisa. Au fost curiosi sa.

UPDATE Mircea Geoana, audiat la DNA: Am fost chemat pentru a da o declaratie intr-un dosar aflat in lucru

Senatorul Mircea Geoana a venit, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), fiind citat pentru a fi audiat intr-un dosar. Mircea Geoana a ajuns la sediul SNA in jurul orei 13. 50, fiind insotit de avocat. UPDATE: Geoana a declarat la iesirea de la DNA ca a fost chemat de procurori sa dea o declaratie intr-un dosar aflat in lucru, precizand ca nu poate sa spuna mai mult, pentru ca este o cauza aflata in faza de urmarire penala.

UPDATE: Mircea Geoana, audiat la DNA, in dosarul lui Vanghelie

Presedintele PSRo, Mircea Geoana, a venit, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a fi audiat ca martor in dosarul primarului suspendat Marian Vanghelie.

Gheorghe Stefan, cercetat de DNA pentru atribuirea unui contract al Postei Romane

Fostul primar din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, este cercetat de procurorii DNA intr-un nou dosar penal, pentru atribuirea unui contract al Postei Romane privind servicii de incasare electronica a facturilor, el fiind acuzat de spalare de bani si trafic de influenta, arata un comunicat publicat de DNA.

Vicepresedintele CJ Caras Severin, dus la sediul DNA pentru audieri

Ionesie Ghiorghioni, vicepresedintele Consiliului Judetean Caras Severin, a fost adus, marti dupa amiaza, la sediul DNA Timisoara pentru audieri, scrie Agerpres. La intrarea a sediu a afirmat ca este nevinovat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )