Libnet.ro
UNICEF

14:00

George Arion, invitatul lui Mircea Vasilescu la Adevarul Live, explica de ce nu avem roman politist

Adevărul Adevărul,
George Arion, invitatul lui Mircea Vasilescu la Adevarul Live, explica de ce nu avem roman politist

Invitatul lui Mircea Vasilescu, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, este George Arion. Tema emisiunii este De ce nu avem roman politist?. continuă pe Adevărul

George Arion, invitatul lui Mircea Vasilescu la Adevarul Live, de la ora 13.00, va explica de ce nu avem roman politist

Invitatul lui Mircea Vasilescu, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, este George Arion. Tema emisiunii este De ce nu avem roman politist?.

Dezbatere la Adevarul Live: Ce droguri au luat scriitorii romani?

Astazi, de la ora 13. 00, invitatul lui Cezar Paul-Badescu la Adevarul Live va fi Andrei Oisteanu, autorul volumului Narcotice in cultura romana, un amplu studiu dedicat utilizarii drogurilor in spatiul romanesc.

Despre abandonul scolar in randul copiilor vulnerabili, la Adevarul Live de la ora 15.00

Abandonul scolar nu e doar o problema a copiilor saraci sau a familiilor fara resurse din care provin, ci a intregii comunitati. Este nevoie de implicarea si educarea parintilor, a profesorilor si a comunitatii, mai ales ca statisticile arata ca doar o treime din copiii dezavantajati termina scoala generala. Despre acest subiect discutam la Adevarul Live, de la ora15.

Adevarul Live, de la ora 14.00: Avem sau nu bucatarie traditionala romaneasca?

Andrei Tandara, bucatarul pe care il puteti urmari la Click! Pofta buna!, in fiecare sambata, de la 11. 30, la Prima TV, vine astazi la Adevarul Live, pentru o discutie despre bucatarie si televiziune. De la ora 14. 00, Andrei ne povesteste cum a inceput pasiunea lui pentru gastronomie, cum si-a facut debutul in televiziune si cum este viata unui chef vedeta, dar ne va spune si daca avem cu-adevarat sau nu bucatarie autentica romaneasca.

Cine poate hotari ca moartea e buna? Despre sinuciderea asistata, subiectul tabu al medicinei romanesti, la Adevarul Live, de la ora 12.00

Stim ce inseamna o viata demna, dar cu greu ne putem imagina ce presupune o moarte demna. Solutia sinuciderii asistate starneste aprigi controverse in societatea romaneasca. Medicul Sever Cristian Oana si eticianul Emilian Mihailov vorbesc, la Adevarul Live, de la 12. 00, despre una din cele mai disputate teme din lume: sinuciderea asistata medical.

Pe frontul din Coreea au fost si romani! Elena Zeleniuc, eroina la 8.000 de kilometri de casa, la Adevarul Live, de la 11.00

Elena Zeleniuc a fost martora primei manifestari calde a Razboiului Rece si a bandajat, la capatul celalalt al lumii, ranile unui conflict care nu ii apartinea nici ei, nici celor doua state combatante: razboiul dintre Republica Populara Democrata Coreea si Coreea de Sud 1950-1953). Elena Zeleniuc vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre dramele peninsulei coreene, exact asa cum s-au vazut ele in spatele frontului.

BACALAUREAT 2014 Despre proba de sociologie, astazi, la Adevarul Live de la 14.00

Astazi, la Adevarul Live de la ora 14:00 vom discuta despre proba de sociologie din cadrul examenului de Bacalaureat 2014.

Liberalul Eugen Nicolaescu, la Adevarul Live, despre fuziunea cu PDL: Am deschis discutiile cu Videanu de acum doua luni

Vicepresedintele PNL, Eugen Nicolaescu, va discuta, in emisiunea Adevarul Live, de la ora 12. 00, cu jurnalista Ioana Lupea, despre fuziunea dintre liberali si PDL, despre candidatul unic al dreptei la alegerile prezidentiale, dar si despre congresul PNL, care va avea loc peste numai 10 zile.

VIDEO Prima emisiune de dezbateri etice din Romania, de joi, la Adevarul Live

Adevarul Live si Centrul de Cercetare in Etica Aplicata lanseaza, joi, de la ora 12. 00, prima emisiune de dezbateri etice din Romania. Readucem pe agenda personala a romanilor acest cuvant aparent abstract: morala. il scoatem din cartile de filosofie si gasim ce reprezentare ar putea avea el in societate.

BACALAUREAT 2014 Lectia video despre probele de filosofie si de logica, la Adevarul Live

La Adevarul Live, profesorul Gabriel Dinu, de la Colegiul National Iulia Hasdeu din Capitala, a vorbit despre proba la alegere la materiile filosofie si logica, de la examenul de Bacalaureat.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2629 seconds )