Libnet.ro
UNICEF

06:30

George Becali candideaza sub sigla USL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 George Becali candideaza sub sigla USL

George Becali a anun and tat ieri ca va candida la parlamentare sub sigla USL, intr-un colegiu din Sectorul 6, dupa ce a avut o discutie cu Crin Atonescu despre incheierea unui protocol de sustinere intre PNG si USL, conform presei centrale. continuă pe Ziarul Bursa

Gigi Becali candideaza la parlamentare sub sigla USL, intr-un colegiu din Sectorul 6 al PNL

George Becali a anuntat joi ca va candida la parlamentare sub sigla USL, intr-un colegiu din Sectorul 6. in acest sens, Becali a avut o discutie cu liderul PNL Crin Antonescu privind incheierea unui protocol de.

George Becali afirma ca va candida intr-un colegiu din sectorul 6, sustinut de USL

Europarlamentarul George Becali, finantatorul Stelei, a declarat, joi seara, intr-o emisiune la Romania tv, ca Partidul Noua Generatie va sustine USL in alegerile generale din 9 decembrie, iar el va fi sustinut de Uniunea Social Liberala pentru un mandat intr-un colegiu din sectorul 6 al Capitalei, scrie Agerpres.

Becali va candida pe listele PNL: Antonescu mi-a zis ca vom semna un PROTOCOL DE SUSTINERE. ...

Liderul PNG Gigi Becali a declarat ca va candida, la alegerile parlamentare, pe listele PNL in sectorul 6, potrivit Realitatea TV. Domnul Antonescu m-a sunat acum 2 ore. Mi-a spus - nu vom face o fuziune, vom face un protocol de sustinere si voi candida sub sigla USL in sectorul 6. A vorbit si cu domnul Ponta si luni vom semna un protocol de sustinere. , a spus Becali la Realitatea TV. Trebuie sa fac totul ca sa castig colegiul pentru ca este vorba de onoare. Atunci cand intri cu niste .

Sebastian Lazaroiu, despre candidatura lui Becali din partea liberalilor: PNL a intrat in ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu se intreaba daca nu cumva PNL a intrat in anul mortii in contextul in care Gigi Becali a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare din partea liberalilor. PNL a intrat in anul mortii? Eu Becali, care candidez sub sigla USL, nu ma poate bate nici Obama. Ma retrag de la Bruxelles si vin in Parlamentul Romaniei. Voi fi membru PNL si voi candida din partea USL, a incheiat Gigi Becali, scrie Sebastian Lazaroiu pe pagina personala de .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )