Libnet.ro
UNICEF

16:30

George Copos ramane dupa gratii. Judecatorii amana din nou verdictul

Online Sport Online Sport,
George Copos ramane dupa gratii. Judecatorii amana din nou verdictul

Fostul patron al echipei Rapid, George Copos, ar fi trebuit sa afle astazi daca va fi pus in libertate de catre instanta Judecatoriei Sectorului 5, insa magistratii au amanat pentru a doua oara verdictul in acest caz. continuă pe Online Sport

George Copos ramane in inchisoare. Magistratii i-au respins cererea de eliberare conditionata

George Copos ramane in penitenciar, dupa ce magistratii de la Judecatoria Sectorului 5 i-au respins, miercuri, cererea de eliberare conditionata. La sfarsitul lunii ianuarie, Comisia de la Penitenciarul.

Dosarul Microsoft: Gheorghe Stefan ramane dupa gratii. Dorin Cocos, in arest la domiciliu

Gheorghe Stefan ramane dupa gratii, in timp ce Dorin Cocos va fi cercetat in arest la domiciliu, in dosarul Microsoft, a decis, luni inalta Curte de Casatie si Justitie.

George Copos afla astazi daca va fi eliberat conditionat din inchisoare

Magistratii Judecatoriei Sectorului 5 din Capitala vor lua in discutie miercuri cererea prin care omul de afaceri George Copos solicita eliberarea conditionata din inchisoare, informeaza Agerpres. Dosarul lui.

Veste proasta pentru George Copos: cererea de eliberare conditionata a fost respinsa

Gheorghe George) Copos va executa in continuare pedeapsa de patru ani de inchisoare, dupa ce magistratii de la Judecatoria Sectorului 5 i-au respins, miercuri, cererea de eliberare conditionata, conform Mediafax.

Instanta decide miercuri daca il elibereaza conditionat din inchisoare pe George Copos

Magistratii Judecatoriei Sectorului 5 din Capitala vor lua in discutie miercuri cererea prin care omul de afaceri George Copos solicita eliberarea conditionata din inchisoare. Dosarul lui Copos a ajuns in insta.

Instanta a respins cererea de eliberare conditionata a lui George Copos: Decizia nu este definitiva

Cererea omului de afaceri George Copos de eliberarea conditionata din inchisoare a fost respinsa miercuri de magistratii Judecatoriei Sectorului 5 din Bucuresti, informeaza Agerpres. Decizia nu este definitiva.

George Copos afla astazi daca va fi eliberat

Fostul patron al echipei Rapid, George Copos, aflat astazi daca va fi pus in libertate de catre instanta Judecatoriei Sectorului 5.

Magistratii decid astazi daca il elibereaza conditionat pe George Copos

Magistratii Judecatoriei Sectorului 5 din Capitala vor lua in discutie miercuri cererea prin care omul de afaceri George Copos solicita eliberarea conditionata din inchisoare.

Fiscul a recuperat prejudiciul de 4 milioane de lei din Dosarul Loteria I in care George Copos are de executat 4 ani de inchisoare

George Copos a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare la data de 25 august 2014 in dosarul in care este acuzat de evaziune fiscala de peste un milion de euro, cu ocazia vanzarii unor spatii ale firmei Ana Electronic catre Loteria Romana. ANAF a recuperat prejudiciul, organele fiscale procedand la aplicarea masurilor de executare silita asupra conturilor bancare, potrivit datelor obtinute de reporterul HotNews. ro.

George Copos ar putea afla miercuri daca va fi eliberat conditionat

Gheorghe Copos ar putea afla, miercuri, daca va fi eliberat conditionat din arest, magistratii Judecatoriei Sectorului 5 fiind asteptati sa anunte o decizie in acest sens. Afaceristul a facut o cerere in acest sens dupa ce Comisia de la Penitenciarul Rahova a aprobat eliberarea conditionata a acestuia dupa ce a executat o treime din pedeapsa de 4 ani si 6 luni de inchisoare dupa contopirea pedepselor primite in dosarele Transferurilor si Loteria.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )