Libnet.ro
UNICEF

19:00

George Maior, ambasador: Care au fost semnele ca fostul sef al SRI va pleca la Washington

Adevărul Adevărul,
George Maior, ambasador: Care au fost semnele ca fostul sef al SRI va pleca la Washington

George Maior ambasador. in cele trei luni de la demisia din fruntea SRI la numirea in functia de ambasador la Washington, George Maior a scris editoriale in presa straina, publicatia preferata fiind Financial Times, a facut publica o convorbire a sa cu directorul CIA, John Brennan, plus alte activitati de lobby diplomatic. Premierul Victor Ponta a spus ca seful CIA s-a interesat in timpul discutiilor cu el de George Maior. continuă pe Adevărul

Iohannis a aprobat numirea fostului sef SRI, George Maior, ca ambasador in SUA

Presedintele Klaus Iohannis a aprobat astazi propunerea de numire a fostului director SRI, George Maior, pentru functia de ambasador extraordinar si plenipotentiar in SUA.

George Maior, numit ambasadorul Romaniei in SUA

Fostul director SRI George Maior a fost propus pentru functia de ambasador extraordinar si plenipotentiar in SUA, iar presedintele Klaus Iohannis a aprobat propunerea de numire in acest post. George Maior si-a dat.

Fostul sef SRI, George Maior, propus pentru functia de ambasador in SUA

Fostul director SRI George Maior este propus pentru functia de ambasador extraordinar si plenipotentiar in SUA, presedintele Klaus Iohannis aproband propunerea de numire in acest post.

George Maior si Emil Hurezeanu, propusi ambasadori la SUA si Berlin

Fostul director al SRI George Maior a fost propus pentru functia de ambasador in Statele Unite ale Americii, iar totodata, presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pe jurnalistul Emil Hurezeanu pentru a ocupa functia de ambasador la Berlin.

George Maior, propus pentru functia de ambasador in SUA

Fostul director SRI George Maior este propus pentru functia de ambasador extraordinar si plenipotentiar in SUA, relateaza Mediafax.

George Maior si Emil Hurezeanu, propusi ambasadori la SUA si Berlin. Lista propunerilor facute de Klaus Iohannis

Fostul director al SRI George Maior a fost propus pentru functia de ambasador in Statele Unite ale Americii. Totodata, presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pe jurnalistul Emil Hurezeanu pentru a ocupa functia.

E oficial: George Maior - numit ambasador in SUA, Emil Hurezeanu - numit ambasador in Germania

Presedintele Klaus Iohannis a aprobat mai multe rechemari si numiri de ambasadori in state de importanta majora. Printre noii ambasadori numiti se numara George Maior - in SUA, Emil Hurezeanu - in Germania. Mihnea Motoc a fost mutat de la reprezentanta pe langa UE la Ambasada din Marea Britanie, Bogdan Mazuru a fost mutat din Franta in Austria, Luminita Odobescu este noua sefa a reprezentantei pe langa UE, Adrian Vierita fost ambasador in SUA) a fost numit reprezentant permanent la ONU - Geneva, Iulian Buga a fost mutat din SUA in Suedia, iar Adrian Cioroianu fost ministru de Externe) ii ia locul lui Nicolae Manolescu la UNESCO. Vezi in articol lista completa.

Ponta, primele imagini din turneul din tarile arabe. Fostul sef al SIE il insoteste

Premierul Victor Ponta a postat mai multe fotografii din turneul pe care il efectueaza in tarile arabe, in imagini aparand, printre altii, si fostul sef al SIE, Teodor Melescanu, fost candidat la Presedintie.

Ponta, primele imagini din turneul din tarile arabe: Sunt primul sef de 8234;Guvern8236; care efectueaza o vizita oficiala la Riad. Fostul sef al SIE il insoteste pe Ponta

Premierul Victor Ponta a postat mai multe fotografii din turneul pe care il efectueaza in tarile arabe, in imagini aparand, printre altii, si fostul sef al SIE, Teodor Melescanu, fost candidat la Presedintie.

DNA cere arestarea preventiva a lui Bunea Stancu. Fostul sef CJ Braila, cercetat pentru abuz in serviciu

Procurorii anticoruptie au cerut, miercuri, Tribunalului Galasi, arestarea preventiva a fostului presedinte al Consiliului Judetean CJ) Braila, Gheorghe Bunea Stancu, intr-un nou dosar in care este cercetat pentru abuz in serviciu, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )