Libnet.ro
UNICEF

10:30

George Maior, propus pentru functia de ambasador in SUA

România Liberă România Liberă,
George Maior, propus pentru functia de ambasador in SUA

Fostul director SRI George Maior este propus pentru functia de ambasador extraordinar si plenipotentiar in SUA, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Fostul sef SRI, George Maior, propus pentru functia de ambasador in SUA

Fostul director SRI George Maior este propus pentru functia de ambasador extraordinar si plenipotentiar in SUA, presedintele Klaus Iohannis aproband propunerea de numire in acest post.

Surse: George Maior, propus pentru functia de ambasador al Romaniei la Washington

Fostul sef al SRI George Maior este propus pentru postul de ambasador al Romaniei la Washington DC, potrivit unor surse guvernamentale citate de evz. ro.

George Maior, numit ambasadorul Romaniei in SUA

Fostul director SRI George Maior a fost propus pentru functia de ambasador extraordinar si plenipotentiar in SUA, iar presedintele Klaus Iohannis a aprobat propunerea de numire in acest post. George Maior si-a dat.

Surse: George Maior, nominalizat pentru postul de ambasador al Romaniei de la Washington

Surse guvernamentale sustin ca fostul sef al Serviciului Roman de Informatii George Maior va fi noul ambasador al Romaniei in SUA. Conform Evenimentul Zilei, premierul victor Ponta a semnat decretele trimise.

George Maior si Emil Hurezeanu, propusi ambasadori la SUA si Berlin. Lista propunerilor facute de Klaus Iohannis

Fostul director al SRI George Maior a fost propus pentru functia de ambasador in Statele Unite ale Americii. Totodata, presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pe jurnalistul Emil Hurezeanu pentru a ocupa functia.

E oficial: George Maior - numit ambasador in SUA, Emil Hurezeanu - numit ambasador in Germania

Presedintele Klaus Iohannis a aprobat mai multe rechemari si numiri de ambasadori in state de importanta majora. Printre noii ambasadori numiti se numara George Maior - in SUA, Emil Hurezeanu - in Germania. Mihnea Motoc a fost mutat de la reprezentanta pe langa UE la Ambasada din Marea Britanie, Bogdan Mazuru a fost mutat din Franta in Austria, Luminita Odobescu este noua sefa a reprezentantei pe langa UE, Adrian Vierita fost ambasador in SUA) a fost numit reprezentant permanent la ONU - Geneva, Iulian Buga a fost mutat din SUA in Suedia, iar Adrian Cioroianu fost ministru de Externe) ii ia locul lui Nicolae Manolescu la UNESCO. Vezi in articol lista completa.

Ambasadori noi: Emil Hurezeanu, in Germania si George Maior, in SUA

Emil Hurezeanu foto) este propus pentru functia de ambasador extraordinar si plenipotentiar in Germania, iar Adrian Cioroianu pentru cea de ambasador, Delegat permanent pe langa UNESCO.

Iohannis a aprobat numirea fostului sef SRI, George Maior, ca ambasador in SUA

Presedintele Klaus Iohannis a aprobat astazi propunerea de numire a fostului director SRI, George Maior, pentru functia de ambasador extraordinar si plenipotentiar in SUA.

PNL il propune pentru functia de director al ICR pe jurnalistul si scriitorul Iulian Tanase

PNL il propune pentru functia de presedinte al Institutului Cultural Roman ICR) pe jurnalistul si scriitorul Iulian Tanase, se arata intr-un comunicat al grupului PNL de la Senat, informeaza Mediafax .

Propunerea PNL pentru functia de director al ICR

PNL il propune pentru functia de presedinte al Institutului Cultural Roman pe jurnalistul si scriitorul Iulian Tanase, se spune intr-un comunicat al grupului PNL de la Senat, remis marti agentiei Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )