Libnet.ro
UNICEF

12:00

PNL il propune pentru functia de director al ICR pe jurnalistul si scriitorul Iulian Tanase

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
PNL il propune pentru functia de director al ICR pe jurnalistul si scriitorul Iulian Tanase

PNL il propune pentru functia de presedinte al Institutului Cultural Roman ICR) pe jurnalistul si scriitorul Iulian Tanase, se arata intr-un comunicat al grupului PNL de la Senat, informeaza Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Propunerea PNL pentru functia de director al ICR

PNL il propune pentru functia de presedinte al Institutului Cultural Roman pe jurnalistul si scriitorul Iulian Tanase, se spune intr-un comunicat al grupului PNL de la Senat, remis marti agentiei Mediafax.

Jurnalistul Iulian Tanase, propunerea PNL la sefia ICR

PNL il propune pentru functia de presedinte al Institutului Cultural Roman ICR) pe jurnalistul si scriitorul Iulian Tanase, informeaza un comunicat al grupului PNL de la Senat, conform Mediafax.

PNL, mesaj pentru Ponta la 3 ani de la instalarea in functia de premier: Nu iese din logica lui Ceausescu si a argumentatiei salamului cu soia

La trei ani de la instalarea in functia de premier a lui Victor Ponta, PNL are un mesaj de transmis liderului PSD. Prin vocea purtatorului de cuvant al PNL Diaspora, Ovidiu Raetchi, PNL afirma ca Ponta nu poate.

Radu Boroianu confirma negocierile pentru preluarea presedintiei ICR

Radu Boroianu, vicepresedinte al Partidului Liberal Reformator, a confirmat, luni, pentru Mediafax, ca se afla in negocieri pentru preluarea sefiei Institutului Cultural Roman ICR), subliniind ca lucrurile nu sunt sigure.

Radu Boroianu confirma negocierile pentru preluarea presedintiei ICR

Radu Boroianu, vicepresedinte al Partidului Liberal Reformator, a confirmat, luni, pentru Mediafax ca se afla in negocieri pentru preluarea sefiei Institutului Cultural Roman ICR), subliniind ca lucrurile nu sunt sigure.

Radu Boroianu confirma negocierile pentru preluarea conducerii ICR: Mi-ar placea sa vorbesc atunci cand lucrurile sunt sigure

Vicepresedintele Partidului Liberal Reformator, Radu Boroianu, a declarat, luni, pentru Mediafax, ca se afla in negocieri privind propunerea de preluare a presedintiei Institutului Cultural Roman, afirmand.

Surse: George Maior, propus pentru functia de ambasador al Romaniei la Washington

Fostul sef al SRI George Maior este propus pentru postul de ambasador al Romaniei la Washington DC, potrivit unor surse guvernamentale citate de evz. ro.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )