Libnet.ro
UNICEF

14:30

Jurnalistul Iulian Tanase, propunerea PNL la sefia ICR

România Liberă România Liberă,
Jurnalistul Iulian Tanase, propunerea PNL la sefia ICR

PNL il propune pentru functia de presedinte al Institutului Cultural Roman ICR) pe jurnalistul si scriitorul Iulian Tanase, informeaza un comunicat al grupului PNL de la Senat, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Ce scriitor a primit propunerea de a prelua sefia ICR si de ce a refuzat

Scriitorul Iulian Tanase a anuntat printr-un mesaj pe Facebook ca i s-a propus sa preia functia de presedinte al Institutului Cultural Roman ICR) dupa demisia lui Lilian Zamfiroiu.

PNL il propune pentru functia de director al ICR pe jurnalistul si scriitorul Iulian Tanase

PNL il propune pentru functia de presedinte al Institutului Cultural Roman ICR) pe jurnalistul si scriitorul Iulian Tanase, se arata intr-un comunicat al grupului PNL de la Senat, informeaza Mediafax .

Propunerea PNL pentru functia de director al ICR

PNL il propune pentru functia de presedinte al Institutului Cultural Roman pe jurnalistul si scriitorul Iulian Tanase, se spune intr-un comunicat al grupului PNL de la Senat, remis marti agentiei Mediafax.

Radu Boroianu si Iulian Tanase, aviz favorabil pentru sefia ICR

Comisiile de Cultura si de Politica Externa din Senat au dat, marti, aviz favorabil pentru Radu Boroianu si Iulian Tanase pentru postul de presedinte al ICR, urmand ca numirea sa fie facuta in cursul acestei zile in plenul Senatului.

Aviz favorabil pentru Radu Boroianu si Iulian Tanase la sefia ICR: As vrea ca Institutul sa redevina o institutie vie, care exporta cultura, nu calorifere, mititei cu mustar si dansuri populare

Dupa demisia lui Lilian Zamfiroiu de la conducerea Institutului Cultural Roman, Comisiile de Cultura si de Politica Externa din Senat au dat, marti, aviz favorabil pentru Radu Boroianu si Iulian Tanase pentru.

UPDATE: Aviz favorabil pentru Radu Boroianu si Iulian Tanase, la sefia ICR

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat, dupa sedinta Biroului Permanent, ca Radu Boroianu si Iulian Tanase vor fi audiati, marti, in comisiile de cultura si de politica externa, in vederea ocuparii functiei de presedinte a Institutului Cultural Roman, informeaza Mediafax.

Iulian Tanase si Radu Boroianu, audiati pentru postul de presedinte al ICR. Tanase: 99,99% ma gandesc sa refuz pe motiv de incompetenta

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat, dupa sedinta BP, ca pentru functia de presedinte al Institutului Cultural Roman au fost depuse doua candidaturi din partea grupurilor parlamentare ale PSD si PNL, Radu Boroianu si Iulian Tanase, care vor fi audiati marti in comisiile de cultura si de politica externa.

Institutul Cultural Roman are un nou presedinte

Senatul a ales azi un nou presedinte la ICR, pe Radu Boroianu. Acesta a primit in plenul senatului 64 de voturi pentru si 49 impotriva. De partea cealalta Iulian Tanase, propunerea PNL, pentru sefia.

Radu Boroianu, favorit la sefia ICR, dupa ce Zamfiroiu si-a dat demisia

Vicepresedintele Partidului Liberal Reformator, Radu Boroianu, ar putea prelua sefia Institutului Cultural Roman, dupa ce Lilian Zamfiroiu si-a anuntat demisia. Romania libera anunta inca din data de 9 aprilie 2015 o posibila inlocuire a sefului ICR.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )