Libnet.ro
UNICEF

16:00

Radu Boroianu si Iulian Tanase, aviz favorabil pentru sefia ICR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Radu Boroianu si Iulian Tanase, aviz favorabil pentru sefia ICR

Comisiile de Cultura si de Politica Externa din Senat au dat, marti, aviz favorabil pentru Radu Boroianu si Iulian Tanase pentru postul de presedinte al ICR, urmand ca numirea sa fie facuta in cursul acestei zile in plenul Senatului. continuă pe Ziarul Bursa

Aviz favorabil pentru Radu Boroianu si Iulian Tanase la sefia ICR: As vrea ca Institutul sa redevina o institutie vie, care exporta cultura, nu calorifere, mititei cu mustar si dansuri populare

Dupa demisia lui Lilian Zamfiroiu de la conducerea Institutului Cultural Roman, Comisiile de Cultura si de Politica Externa din Senat au dat, marti, aviz favorabil pentru Radu Boroianu si Iulian Tanase pentru.

UPDATE: Aviz favorabil pentru Radu Boroianu si Iulian Tanase, la sefia ICR

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat, dupa sedinta Biroului Permanent, ca Radu Boroianu si Iulian Tanase vor fi audiati, marti, in comisiile de cultura si de politica externa, in vederea ocuparii functiei de presedinte a Institutului Cultural Roman, informeaza Mediafax.

Aviz favorabil pentru cererea de arestare a deputatului Ion Ochi

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat luni aviz favorabil cererii Directiei Nationale Anticoruptie de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului Ion Ochi.

Jurnalistul Iulian Tanase, propunerea PNL la sefia ICR

PNL il propune pentru functia de presedinte al Institutului Cultural Roman ICR) pe jurnalistul si scriitorul Iulian Tanase, informeaza un comunicat al grupului PNL de la Senat, conform Mediafax.

Aviz favorabil pentru arestarea deputatului Ion Ochi

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat luni aviz favorabil cererii DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi.

Iulian Tanase si Radu Boroianu, audiati pentru postul de presedinte al ICR. Tanase: 99,99% ma gandesc sa refuz pe motiv de incompetenta

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat, dupa sedinta BP, ca pentru functia de presedinte al Institutului Cultural Roman au fost depuse doua candidaturi din partea grupurilor parlamentare ale PSD si PNL, Radu Boroianu si Iulian Tanase, care vor fi audiati marti in comisiile de cultura si de politica externa.

UPDATE: Radu Boroianu, noul presedinte ICR

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat, dupa sedinta Biroului Permanent, ca Radu Boroianu si Iulian Tanase vor fi audiati, marti, in comisiile de cultura si de politica externa, in vederea ocuparii functiei de presedinte a Institutului Cultural Roman, informeaza Mediafax.

Radu Boroianu, favorit la sefia ICR, dupa ce Zamfiroiu si-a dat demisia

Vicepresedintele Partidului Liberal Reformator, Radu Boroianu, ar putea prelua sefia Institutului Cultural Roman, dupa ce Lilian Zamfiroiu si-a anuntat demisia. Romania libera anunta inca din data de 9 aprilie 2015 o posibila inlocuire a sefului ICR.

Radu Boroianu apare in dosarul lui Valcov

Fostul secretar de stat la Ministerul Culturii, Radu Boroianu, favorit pentru sefia Institutului Cultural Roman ICR), este mentionat in documentele dosarului in care este cercetat Darius Valcov.

PROFIL Cine este Radu Boroianu, noul presedinte al ICR: Unul dintre fondatorii Casei de licitatii Artmark, apropiat al lui Calin Popescu Tariceanu, fost ambasador, ministru si senator

Radu Boroianu 72 de ani), desemnat marti de Senat in functia de presedinte al Institutului Cultural Roman, este ultimul descendent a doua ramuri din vechile familii romanesti, Boroianu si Burillianu Burileanu), potrivit Wikipedia. Radu Boroianu este administrator al unei galerii de arta, European Art Gallery, si este unul dintre fondatorii casei de licitatii Artmark. Boroianu a intrat in politica inca de la inceputul anilor '90, ca membru PNL, fiind pe rand secretar de stat in Ministerul Culturii, senator, ambasador in Elvetia numit de Emil Constantinescu) si ministru delegat. In prezent este vicepresedinte al Partidului Liberal Reformator, condus de Calin Popescu Tariceanu si desprins din PNL.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )