Libnet.ro
UNICEF

18:30

George Maior a fost ales presedinte al Academiei de Stiinte Militare

Antena3 Antena3,
George Maior a fost ales presedinte al Academiei de Stiinte Militare

Fostul sef al Serviciului Roman de Informatii, George Maior a fost ales presedinte al Academiei de Stiinte Militare. Anuntul a fost facut printr-un comunicat al institutiei, care precizeaza ca in functia de. continuă pe Antena3

Fostul director al SRI George Maior a fost ales presedinte al Academiei de Stiinte Militare

George Maior, recent demisionat din fruntea Serviciului Roman de Informati, a fost ales, joi, presedinte al Academiei de Stiinte Militare. Aceasta este o institutie publica de interes national in domeniul cercetarii stiintifice din sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala.

George Maior a fost ales presedinte al Academiei de Stiinte Militare

Fostul director al Serviciului Roman de Informatii a fost ales, joi, presedinte al Academiei de Stiinte Militare, informeaza Agerpres. Adunarea Generala a Academiei de Stiinte Militare, intrunita in.

George Maior, noul presedinte al Academiei de Stiinte Militare

George Maior, fostul director al Serviciului Roman de Informati a fost ales, joi, presedinte al Academiei de Stiinte Militare. in cadrul sedintei, Maior a subliniat importanta alinierii la standardele excelentei academice si cercetarii de varf si a vorbit despre nevoia unei viziuni strategice si integrarea in sistemul de raspuns la marile provocari ale zilelor noastre.

George Maior, ales presedintele Academiei de Stiinte Militare

Fostul director al Serviciului Roman de Informatii George Maior a obtinut a fost ales astazi in functia de presedinte al Academiei de and Stiinte Militare ASM).

Elena Udrea sugereaza ca George Maior a fost demis de presedinte: Iohannis a luat o decizie gresita

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, a comentat demisia lui George Maior din fruntea Serviciului Roman de Informatii, prin intermediul unei postari pe pagina de Facebook. Aceasta si-a exprimat.

Demisia lui George Maior a fost trimisa de Klaus Iohannis presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis a trimis o scrisoare sefilor celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu, prin care ii invita sa ia act de demisia lui George maior din functia de.

Fostul ofiter SRI Daniel Savu despre demisia lui George Maior: A fost un gest elegant, era de asteptat (VIDEO)

Fostul ofiter SRI si senator PSD in Comisia de control a SRI Daniel Savu a vorbit marti, in cadrul unei interventii telefonice la emisiunea Romania Acum, difuzata de B1 TV, despre demisia lui George Maior.

Si-a dat demisia George Maior sau a fost demis

Insa, de aici incep intrebarile. intr-un interviu, George Maior a spus ca functia lui de la SRI este sigura si ca presedintele, fiind multumit de activitatea SRI, nu are in plan schimbarea acestuia.

Dan Tapalaga: Demisia lui George Maior a fost ceruta de Klaus Iohannis

JurnalistulDanTapalaga a afirmat, marti seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca demisia luiGeorge Maior a fost ceruta de presedintele Klaus Iohannis. Avem cateva.

100 de minute: Cine este George Maior si cine ii ia locul la sefia SRI

George Maior a demisionat marti de la conducerea SRI, dupa opt ani. Potrivit unor surse, Maior a fost fortat sa demisioneze din cauza interviului in care a amenintat Curtea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )