Libnet.ro
UNICEF

08:00

George Maior: Romania are capacitatea necesara pentru a elabora strategii complexe in materie de siguranta nationala

Antena3 Antena3,
George Maior: Romania are capacitatea necesara pentru a elabora strategii complexe in materie de siguranta nationala

Romania are capacitatea necesara pentru a elabora strategii complexe in materie de siguranta nationala. Unele au fost prezentate ieri la o intalnire care a avut loc la Academia de Stiinte ale Securitatii. continuă pe Antena3

intalnire George Maior cu Liviu Dragnea, la meciul Irlanda de Nord - Romania

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, si fostul sef al SRI, George Maior, s-au intalnit, sambata, la Belfast pentru a vedea meciul dintre Irlanda de Nord si Romania, transmite GSP care a publicat, in editia de sambata si o fotografie cu cei doi.

Intalnire George Maior cu Liviu Dragnea. La meci

Numarul doi din PSD, Liviu Dragnea si fostul sef al SRI, George Maior, s-au intalnit, sambata, la Belfast pentru a vedea meciul dintre Irlanda de Nord si Romania, transmite GSP care a publicat, in editia de sambata si o fotografie cu cei doi. Intalnirea este cu atat mai interesanta cu cat Maior nu este cunoscut drept un impatimit al fotbalului.

Adrian Vasilescu: Romania are parte de crestere economica inca din 2011, dar asta nu se vede in buzunarele cetatenilor

Romania are parte de crestere economica inca din 2011, dar sumele de bani nu cresc concomitent cu cresterea PIB-ului. Rata anuala a inflatiei e in jur de 1% iar creditul de consum ia avans, desi cu frana de.

Compania farmaceutica Eli Lilly Romania are un nou director general

Compania farmaceutica Eli Lilly Romania, originara din Indianapolis, Indiana, SUA, are un nou director general. Attila Fejer vine de la 1 iulie in locul Camillei Shen, director regional pentru Europa de Sud-Est si director general pentru Romania.

KPMG: Romania are nevoie de un proiect de tara competitiv in privinta fondurilor europene ca sa trecem de ultimul loc

Contributia pe care fondurile europene o aduc economiilor din Europa Centrala si de Est ECE) nu poate fi supraestimata, insa esentiala ramane preocuparea pentru eficientizarea procesului de absorbtie durabila, arata un raport de progres al KPMG,.

TAROM nu are aeronava disponibila pentru o cursa ceruta de Presedintie pentru Bruxelles

TAROM a anuntat Administratia Prezidentiala ca nu poate opera un zbor oficial solicitat de institutie catre Bruxelles, in perioada 25-26 iunie, cand are loc Consiliul European, intrucat nu dispune de o aeronava libera, iar o eventuala modificare a planificarii ar fi presupus pierderi financiare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )