Libnet.ro
UNICEF

10:30

KPMG: Romania are nevoie de un proiect de tara competitiv in privinta fondurilor europene ca sa trecem de ultimul loc

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
KPMG: Romania are nevoie de un proiect de tara competitiv in privinta fondurilor europene ca sa trecem de ultimul loc

Contributia pe care fondurile europene o aduc economiilor din Europa Centrala si de Est ECE) nu poate fi supraestimata, insa esentiala ramane preocuparea pentru eficientizarea procesului de absorbtie durabila, arata un raport de progres al KPMG,. continuă pe Wall-Street Ro

George Maior: Romania are capacitatea necesara pentru a elabora strategii complexe in materie de siguranta nationala

Romania are capacitatea necesara pentru a elabora strategii complexe in materie de siguranta nationala. Unele au fost prezentate ieri la o intalnire care a avut loc la Academia de Stiinte ale Securitatii.

Adrian Vasilescu: Romania are parte de crestere economica inca din 2011, dar asta nu se vede in buzunarele cetatenilor

Romania are parte de crestere economica inca din 2011, dar sumele de bani nu cresc concomitent cu cresterea PIB-ului. Rata anuala a inflatiei e in jur de 1% iar creditul de consum ia avans, desi cu frana de.

Pe langa Strategie, are presedintele si un proiect de tara?

Strategia Nationala de Aparare este cel mai important document al mandatului presedintelui Romaniei din punct de vedere constitutional si legal si reflecta viziunea acestuia in privinta nu numai apararii, dar si a securitatii tarii. Tocmai datorita importantei unui asemenea document, presedintele se va adresa printr-un mesaj Parlamentului inaintea aprobarii Strategiei de catre Camerele reunite.

Mai mult de 20% din batranii din Romania au nevoie de ingrijire la domiciliu

Peste 20% din populatia de peste 65 de ani a Romaniei are nevoie de ingrijire la domiciliu, insa doar 0,23% beneficiaza de astfel de servicii.

Compania farmaceutica Eli Lilly Romania are un nou director general

Compania farmaceutica Eli Lilly Romania, originara din Indianapolis, Indiana, SUA, are un nou director general. Attila Fejer vine de la 1 iulie in locul Camillei Shen, director regional pentru Europa de Sud-Est si director general pentru Romania.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )